Έχεις προσέξει ότι όλα τα supermodels φοράνε ακριβώς το ίδιο outfit;

Έχεις προσέξει ότι όλα τα supermodels φοράνε ακριβώς το ίδιο outfit;

Εμείς ναι, και ψάξαμε να βρούμε την αιτία που συμβαίνει αυτό.

bella hadid
elsa hosk
image
gigi hadid

Aκολουθώντας στο Instagram μερικούς από τους top fashion accounts θα έχεις πέσει και πάνω σε αυτούς των αγαπημένων σου μοντέλων. Της Gigi Hadid, της Kendall Jenner, της Elsa Hosk, της Bella Hadid και της Alessandra Ambrosio, παραδείγματος χάριν. Θα έχεις προσέξει κοινά χαρακτηριστικά ανάμεσα σε αυτά τους τους προσωπικούς λογαριασμούς. Selfies σε καθρέπτες μπάνιων, backstage videos από τα μεγαλύτερα fashion shows του πλανήτη, boomerangs με τις «κολλητές» από τροπικές παραλίες και διάφορα άλλα τέτοια χαριτωμένα. Αν είσαι αρκετά παρατηρητική θα έχεις προσέξει το τελευταίο διάστημα και κάτι άλλο κοινό μεταξύ αυτών των fashionable accounts και αυτό δεν είναι άλλο από party ή και street εμφανίσεις των κατόχων τους με τον ίδιο στυλιστικό συνδυασμό.

Βella Hadid
Με ένα κοντό, wrap φόρεμα και με ένα ζευγάρι over-the-knee μπότες. Tα χρώματα ποικίλουν το ίδιο και η απουσία ή η παρουσία διαφόρων αξεσουάρ, όπως κοσμημάτων και γυαλιών ηλίου, αλλά ο πυρήνας του βασικού outfit μένει ο ίδιος. Τι έπαθαν λοιπόν όλα τα supermodels και κυκλοφορούν με τα ίδια ρούχα; Eπίσημη τοποθέτηση δεν υπάρχει αλλά θα κάνουμε εμείς μία προσπάθεια να δώσουμε μία λογική εξήγηση.

Elsa Hosk
Και ας αρχίσουμε με το δεδομένο πως λέμε «ναι» στις «στολές» που μας βγάζουν ασπροπρόσωπες όταν δεν έχουμε τι να φορέσουμε. Για άλλη μπορεί να είναι ένα κλασικό μαύρο φόρεμα, για άλλη ένα crop top με ένα ψηλόμεσο παντελόνι. Ε για αυτά τα μοντέλα αυτή η «στολή» φαίνεται ότι είναι ο συνδυασμό ενός σοφιστικέ και κομψού φορέματος, σαν το wrap dress, με ένα ζευγάρι από δυναμικά και sexy παπούτσια, σαν τις μπότες πάνω από το γόνατο.

Kendall Jenner
Δημιούργησε κάποια από αυτές ένα look που μπορείς να φορέσεις και όταν διασκεδάζεις αλλά και όταν απλά κινείσαι στην βιομηχανία της μόδας και να είσαι εντυπωσιακή, καλοντυμένη και chic ταυτόχρονα. Ε και οι υπόλοιπες τις «παρέας» το αντιγράψανε. Πως έκανες εσύ με τις φίλες σου στο λύκειο όταν κάποια έπαιρνε το φούτερ που μπορείς να το βάλεις και εκτός γυμναστικής και τρέχατε να το αγοράσατε και όλες οι άλλες; Κάπως έτσι στην ενήλικη εκδοχή του...

Gigi Hadid