H Alexa Chung μας δείχνει το αγαπημένο της ζευγάρι ankle boots

H Alexa Chung μας δείχνει το αγαπημένο της ζευγάρι ankle boots

Kαι καταλαβαίνουμε τον λόγο που τα φοράει συνέχεια.

 2129264 1490177548.640x0c
article 0 18F037D000000578 625 634x822

Η Αlexa Chung εκτός από fashion icon και Αγγλίδα της καρδίας μας είναι και μία γυναίκα που έχει δηλώσει πολλάκις πως τα «κομμάτια που αγαπάς πρέπει να τα φοράς ξανά και ξανά». Ε, λοιπόν, η star δεν έμεινε στα λόγια, προχώρησε και στις πράξεις. Μετά τα Prada ριγέ πουλόβερ που φορούσε non stop όλο τον χειμώνα ήρθε τώρα η εποχή να μας αποδείξει πως έχει μία ακόμα στυλιστική εμμονή, και αυτή δεν είναι άλλη από ένα ζευγάρι ankle boots με χαμηλό τακούνι και leopard μοτίβο. Την είδαμε να φοράει τα αγαπημένα της μποτάκια με ένα μαύρο παλτό, γκρι πουλόβερ, τζιν και ένα μπερέ, πρόσφατα στην Νέα Υόρκη.

Την έχουμε δει να τα φοράει και πριν λίγο καιρό στο Λονδίνο με γκρι παλτό και skinny μαύρο jean, ενώ ανέβασε και μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου κάθεται σε ένα παγκάκι και τα έχει φορέσει πάλι με jean και ένα μπλε πουλόβερ με σχέδια αλόγων πάνω.

Μας αρέσουν οι celebrities που δεν θεωρούν «ηθική τους υποχρέωση» το να αλλάζουν ρούχα κάθε μέρα αλλά φέρονται σαν φυσιολογικές «κοινές θνητές» και δείχνουν την προτίμησή τους σε συγκεκριμένα ρούχα και αξεσουάρ που τις κολακεύουν και αναδεικνύουν το ύφος και το στυλ τους. Τα leopard printed μποτάκια είναι σίγουρα ενδεικτικά του look της Alexa!