Aυτός είναι ο μοναδικός λόγος που η Pippa Middleton δεν θα φορέσει τιάρα την μέρα του γάμου της

Aυτός είναι ο μοναδικός λόγος που η Pippa Middleton δεν θα φορέσει τιάρα την μέρα του γάμου της

Και φυσικά έχει να κάνει με την αδερφή της.

GettyImages 113267311 1
GettyImages 113271494

Μπορεί σύσσωμη η διαδικτυακή κοινότητα να κάνει υποθέσεις και προβλέψεις για το πώς μπορεί να είναι το νυφικό της Pippa Middleton, αλλά μέχρι τις 20 Μαΐου που θα προχωρήσει, ντυμένη νυφούλα, προς το ιερό του ναού κανείς δεν μπορεί να έχει ξεκάθαρη εικόνα. Είμαστε βέβαια όλοι σχεδόν σίγουροι πως το σχέδιο δεν θα είναι κάτι απλό, αλλά κάτι πραγματικά μεγαλειώδες, αντάξιο ενός μέλους της βασιλικής οικογένειας... έστω και με συγγένεια εξ αγχιστείας.

Τώρα για το αν θα έχει γοργονέ γραμμή, τολμηρό cleavage, δαντελά ή διαφάνειες δεν το γνωρίζουμε. Αν θα τονίζει τους –διάσημους μετά τον ρόλο της ως παράνυμφος στον γάμο της αδερφή της- ή το μπούστο της, δε το ξέρουμε. Αυτό όμως που είναι κάτι παραπάνω από οφθαλμοφανές στα μάτια μας είναι πως θα κάνει ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να μην θυμίζει σε τίποτα την Kate Middleton στο πλευρό του πρίγκιπα William, 6 χρόνια πριν. Και δεν είμαστε οι μόνες που το υποστηρίζουμε αυτό καθώς «στο πλευρό» μας τάσσεται και ο David Emanuel, ο σχεδιαστής του νυφικού της πριγκίπισσας Diana.

Σε συνέντευξή του στο site Popsugar.com, ο 64χρονος σήμερα fashion designer, δήλωσε πως «πιστεύω πως ναι μεν η Pippa θα φορέσει ένα λαμπερό νυφικό αλλά από την άλλη σε καμία περίπτωση δεν θα θέλει να παραπέμπει στο νυφικό look της αδερφή της, οπότε θα αποφύγει την τιάρα στα μαλλιά και ό,τι άλλο θα κάνει το κοινό να συγκρίνει τις δύο νύφες». Δεν θα μπορούσαμε να συμφωνήσουμε περισσότερο μαζί του. Αφού, λοιπόν, η μικρή αδερφή Middleton θα έχει ένα πιο χαλαρό hair look χωρίς στέμματα και κορώνες, ποντάρουμε πως θα μας αρέσει πιο πολύ και από την Kate.