Τα «must» των bloggers για το φετινό Καλοκαίρι!

Τα «must» των bloggers για το φετινό Καλοκαίρι!

Είτε ετοιμάζεις βαλίτσες, είτε ήδη ταξιδεύεις στα ελληνικά νησιά, ακόμη κι αν έχεις ξεμείνει στην πόλη, οι πιο αγαπημένες Ελληνίδες bloggers σου δίνουν ιδέες για να περάσεις αξέχαστα!

Αλήθεια, ποιο είναι το αγαπημένο τους κοκτέιλ, ποιο αξεσουάρ δεν αποχωρίζονται και σε ποια παραλία θέλουν να επιστρέφουν κάθε καλοκαίρι; Εμείς τους ρωτήσαμε και μάθαμε! Συνέχισε να διαβάζεις και θα τα μάθεις όλα!

Χρυσάνθη Κουρούπη

Για τη γνωστή fashion blogger Χρυσάνθη Κουρούπη το Καλοκαίρι σημαίνει Κυκλάδες και μεσημεριανή σιέστα.

vv1

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός: Οι Κυκλάδες. Δεν μπορώ να φανταστώ καλοκαίρι χωρίς τα λευκά σπιτάκια και τα καλντερίμια των Κυκλάδων.

Αγαπημένη παραλία: Η αγαπημένη μου παραλία τα τελευταία δύο χρόνια είναι η Μικρή Santa Maria στην Πάρο.

Αγαπημένο καλοκαιρινό κοκτέιλ: Το αγαπημένο μου κοκτέιλ, χειμώνα-καλοκαίρι, είναι το Aperol Spritz. Αυτή η γλυκόπικρη γεύση του πορτοκαλιού είναι απλά αξεπέραστη.

Αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ: Αγαπημένο μου αξεσουάρ αυτή τη σεζόν είναι χωρίς καμία αμφιβολία τα VEDI VERO μου. Τα γυαλιά ηλίου μου είναι το μόνο πράγμα που έχει μόνιμη θέση στη τσάντα των διακοπών μου!

Αγαπημένη καλοκαιρινή μυρωδιά: Tο άρωμα Beach της Bobbi Brown.

Αγαπημένο summer spot στην πόλη: Η πισίνα και το εστιατόριο του Margi Hotel. Απλά όαση.

Αγαπημένη ώρα της ημέρας: Το μεσημέρι! Ζω για τον ήχο των τζιτζικιών και τη μεσημεριανή σιέστα.

Αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια: Με τεράστια διαφορά από οτιδήποτε άλλο, το κολύμπι!

Κλειώ Στασινού

vv2

Η Κλειώ Στασινού λατρεύει την Ελαφόνησο και το άρωμα καρύδας! Για δες τι άλλο αποκαλύπτει για τα Καλοκαίρια της…

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός: Η Ελαφόνησος! Πήγα πρώτη φορά πριν 17 χρόνια και έκτοτε την επισκέπτομαι κάθε χρόνο!

Αγαπημένη παραλία: Ο Σίμος στην Ελαφόνησο! Κρυστάλλινα γαλαζοπράσινα νερά και πουδρένια αμμουδιά! Πραγματικός παράδεισος!

Αγαπημένο καλοκαιρινό κοκτέιλ: Είναι ένα το οποίο έχει βάση το gin και το αγγούρι, δεν ξέρω πως το λένε αλλά είναι απίστευτα δροσιστικό! Το ζητάω ως εξής! «Θέλω αυτό το πράσινο με το αγγούρι χαχα».

Αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ: Φέτος έχω κολλήσει και δεν αποχωρίζομαι με τίποτα τα καινούρια μου γυαλιά ηλίου από την VEDI VERO! Έχουμε γίνει αχώριστοι! Το κλασικό τους σχέδιο ταιριάζει με όλα, βλέπετε.

Αγαπημένη καλοκαιρινή μυρωδιά: Φοράω χρόνια τώρα ένα λαδάκι σώματος με άρωμα καρύδας! Μόλις το μυρίζω μου έρχονται στο μυαλό όλες οι καλοκαιρινές αγαπημένες στιγμές που έχω ζήσει!

Αγαπημένο summer spot στην πόλη: Μου αρέσει πολύ να κάνω βόλτα στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στη συνέχεια να καταλήγω για ποτό στο Chelsea Hotel στο Παγκράτι.

Αγαπημένη ώρα της ημέρας: Η ώρα που δύει ο ήλιος! Το λεγόμενο magic hour!

Αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια: Να κάθομαι στην παραλία μέχρι να νυχτώσει με καλή παρέα και ποτάκια!

Κωνσταντίνος Τζαχάς

Τι λένε, όμως, τα αγόρια της παρέας; Για τον Κωνσταντίνο Τζαχά οι καλοκαιρινές διακοπές είναι ταυτισμένες με τις Κυκλάδες.

vv3

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός: Κάτι από Κυκλάδες! Δύσκολο να διαλέξω μόνο έναν!

Αγαπημένη παραλία: Το Πορί στο Πάνω Κουφoνήσι. Paradise on earth!

Αγαπημένο καλοκαιρινό κοκτέιλ: Ό,τι έχει passion fruit ή είναι καυτερό. Τελευταία μου ανακάλυψη, το «Santorian Sunset» στο ξενοδοχείο Μystique, στη Σαντορίνη φυσικά.

Αγαπημένο αξεσουάρ: Τα VEDI VERO γυαλιά μου σε συνδυασμό με ένα exotic πουκάμισο για ένα πιο sophisticated tropical feeling.

Αγαπημένη καλοκαιρινή μυρωδιά: Η μυρωδιά των αντηλιακών και των tanning oils. Summer boy to the bone!

Αγαπημένο summer spot στην πόλη: Το «Sea Spice» στην Γλυφάδα για seafood και κρασί και το «Drupes & Drips» στο Κουκάκι για aperitivo και άπειρα Spritz.

Αγαπημένη ώρα της ημέρα: Golden hour... τι άλλο;

Αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια: Απογευματινά cocktails στην παραλία μέχρι να δύσει ο ήλιος.

Νάνσυ Σπάθη

Η Νάνσυ Σπάθη δεν θέλει πολλά στις διακοπές της. Της φτάνει το μπικίνι και τα αγαπημένα της γυαλιά!

vv4

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός: If it requires a bikini my answer is YES!!! Θάλασσα, θάλασσα, θάλασσα... Είμαστε τυχεροί που ζούμε σε αυτή τη χώρα!

Αγαπημένη παραλία: Αυτές με τον λιγότερο κόσμο και την πιο δύσκολη πρόσβαση. Είναι πάντα πιο εξωτικές και ήρεμες.

Αγαπημένο καλοκαιρινό κοκτέιλ: Ένα frozen daiquiri είναι τέλειο για τις καλοκαιρινές βραδιές!

Αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ: Η νέα μου ανακάλυψη, τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO. Το κομψό τους σχέδιο απογειώνει κάθε εμφάνιση στην παραλία και την πόλη.

Αγαπημένη καλοκαιρινή μυρωδιά: Λατρεύω τη γλυκιά μυρωδιά της καρύδας, απόλυτα συνυφασμένη με το Καλοκαίρι.

Αγαπημένο summer spot στην πόλη: Το The Zillers. Υπέροχα κοκτέιλ και η ομορφότερη θέα της Ακρόπολης.

Αγαπημένη ώρα της ημέρας: Τετριμμένο, αλλά το golden hour είναι απλά αξεπέραστο, ειδικά όταν βρίσκεσαι σε κάποιο νησί και έχεις ξεμείνει στην παραλία.

Αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια: Λατρεύω να διαβάζω βιβλία, οι καλοκαιρινοί μήνες συνήθως ευνοούν περισσότερο.

Ζέτα Τσακούμη


Η Ζέτα Τσακούμη θέλει να ταξιδέψει σε όλα τα ελληνικά νησιά και από όσα έχει επισκεφτεί μέχρι σήμερα, δεν μπορεί να ξεχωρίσει κάποιο. Όλα τα λάτρεψε. Υπάρχει, όμως, μια παράλιά που της έχει «κλέψει» την καρδιά: Το Κεδρόδασος στην Κρήτη!

vv5

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός: Οποιοδήποτε ελληνικό νησί. Έχω βάλει σκοπό να ανακαλύπτω τουλάχιστον ένα νέο κάθε χρόνο.

Αγαπημένη παραλία: Το Κεδρόδασος στην Κρήτη. Οι περισσότεροι συνωστίζονται στο διπλανό πολυδιαφημισμένο Ελαφονήσι, οπότε αυτή παραμένει παράδεισος.

Αγαπημένο καλοκαιρινό κοκτέιλ: Παγωμένο Pimm's Cup με πολλά φρούτα.

Αγαπημένο καλοκαιρινό αξεσουάρ: Η νέα μου ανακάλυψη, τα γυαλιά ηλίου VEDI VERO. Είναι τα αγαπημένα των fashion people σε όλο τον κόσμο και επιτέλους ήρθαν και στην Ελλάδα!

Αγαπημένη καλοκαιρινή μυρωδιά: Η μεθυστική μυρωδιά των νυχτολούλουδων που ξεχύνεται μόλις δύσει ο ήλιος.

Αγαπημένο summer spot στην πόλη: Η πλατεία Δεξαμενής στην γειτονιά μου για λιχουδιές στο καφενεδάκι και μετά θερινό σινεμά.

Αγαπημένη ώρα της ημέρας: Όταν έχω γυρίσει από την παραλία, έχω κάνει ένα δροσερό ντους και χαλαρώνω με ένα βιβλίο στη βεράντα.

Αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια: Μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα του Hilton, κάθε μέρα μετά τη δουλειά.

Γαβριήλ Νικολαΐδης

Ο Γαβριήλ Νικολαΐδης ερωτεύτηκε την Τήνο και θέλει να την επισκέπτεται με την πρώτη ευκαιρία. Ωστόσο, η αγαπημένη του παραλία είναι ο Άγιος Ερμογένης και βρίσκεται στη Λέσβο.

vv6

Αγαπημένος καλοκαιρινός προορισμός: Τήνος. Την ερωτεύτηκα για τις παραλίες και τις γεύσεις της και λαχταρώ να επιστρέφω όσο πιο συχνά μπορώ.


Αγαπημένη παραλία:
Άγιος Ερμογένης στη Λέσβο για τα τυρκουάζ νερά και το πιο γραφικό ταβερνάκι με φρέσκο ψάρι.


Αγαπημένο καλοκαιρινό κοκτέιλ: Αυτό που φτιάχνω στο σπίτι με ξινό νερό, λάιμ, δυόσμο και λίγη βότκα.

Αγαπημένο αξεσουάρ: Τα καινούρια μου γυαλιά ηλίου VEDI VERO. Σε κλασικό aviator σχήμα, αλλά με funky διάφανους κίτρινους φακούς που χαρίζουν μια boho πινελιά στο στυλ και τη διάθεσή μου.


Αγαπημένη καλοκαιρινή μυρωδιά: Τα θυμάρια στις Κυκλάδες που μυρίζω οδηγώντας προς τις παραλίες.


Αγαπημένο summer spot στην πόλη: Το Νoel γιατί έχει το πιο δροσερό, τροπικό, χριστουγεννιάτικο κήπο.


Αγαπημένη ώρα της ημέρας: Το ξημέρωμα γύρω στις έξι δίπλα στο κύμα.


Αγαπημένη καλοκαιρινή συνήθεια: Ίσως το να αγοράζω τοπικά τυριά, μαρμελάδες και αλλαντικά από τοπικούς συνεταιρισμούς στα νησιά του Αιγαίου.

Όπως είδες, λίγα και καλά πράγματα αρκούν για να κάνουν τις διακοπές σου υπέροχες. Πάρε το μαγιό και τα αγαπημένα σου γυαλιά ηλίου και φύγε για το αγαπημένο σου νησί!