Tα παπούτσια της Melania Trump που συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο

Tα παπούτσια της Melania Trump που συζητήθηκαν όσο τίποτα άλλο

Η Πρώτη Κυρία της Αμερικής έκανε μια εκκεντρική, ενδυματολογική επιλογή.

GettyImages 840490136
GettyImages 840490162
GettyImages 840663824

Το Προεδρικό ζεύγος επισκέφτηκε το Τέξας προκειμένου να δει από κοντά το μέγεθος της καταστροφής μετά τον τυφώνα Hurvey. Στις πληγείσες περιοχές η Melania και ο Donald Trump συνομίλησαν με τους αρμόδιους φορείς, τις διοικητικές αρχές, αλλά και με απλούς πολίτες που βίωσαν την μανία του τυφώνα.

Μέχρι εδώ τίποτα περίεργο. Το twitter όμως πήρε φωτιά όταν δόθηκαν στη δημοσιότητα οι πρώτες φωτογραφίες από την επίσκεψη και είδαμε ολόκληρο το outfit της Melania. Πάντα στυλάτη, η Πρώτη Κυρία, φόρεσε ένα μαύρο παντελόνι σε ίσια γραμμή, ένα top στην ίδια απόχρωση, ένα ζευγάρι γυαλιών ηλίου aviator και ένα χακί bomber jacket. To «αμφιλεγόμενο» στοιχείο, όμως, της εμφάνισής της, ήταν το ζευγάρι μαύρες γόβες Christian Louboutin που είχε επιλέξει για να ολοκληρώσει το look της.

Το ψηλό τους και λεπτό τακούνι «κρίθηκε ακατάλληλο» για την περίσταση και τις καιρικές συνθήκες στην περιοχή. Θα την προτιμούσαν με ένα ζευγάρι μποτάκια ή τα λευκά sneakers που φόρεσε κατά την έξοδό της από το Προεδρικό αεροπλάνο όταν επέστρεφε από το Τέξας. Η εκπρόσωπος τύπου της Melania Trump δήλωσε πως «είναι λυπηρό όταν συμβαίνουν τέτοιες καταστροφές, ο κόσμος να ασχολείται με τα παπούτσια της». Τα τόσο θηλυκά και διαχρονικά κομψά παπούτσια της, ερχόμαστε να προσθέσουμε εμείς...