Η Selena Gomez έκανε δύο υπέροχες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σε μία μέρα

Η Selena Gomez έκανε δύο υπέροχες ανοιξιάτικες εμφανίσεις σε μία μέρα

Plus: Το πανεύκολο styling trick που μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ.

Μετά από ένα διάστημα απουσίας της από παντού (μεταξύ άλλων έκοψε κάθε επαφή με τα social media ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν πως εισήχθη σε κλινική για να ακολουθήσει θεραπεία κατά της κατάθλιψης και του άγχους), η Selena Gomez φαίνεται να έχει επιστρέψει ευδιάθετη αλλά και στυλιστικά ανανεωμένη.

Η 25χρονη τραγουδίστρια μέσα σε λίγες ώρες έκανε δύο εμφανίσεις που μας γεμίζουν ανυπομονησία για τα δικά μας ανοιξιάτικα looks.


https://www.instagram.com/p/Bes2vXlHbZh/

Η πρώτη εμφάνιση με ένα boho chic μαύρο wrap dress με μικρά λουλουδάκια, το οποίο ήταν εξίσου σέξι όσο και αέρινο, girly και ανεπιτήδευτο. Extra πόντους της δίνουμε για την επιλογή να το συνδυάσει με λευκά sneakers, αλλά και για τα φανταστικά retro γυαλιά της με τους μικροσκοπικούς οβάλ φακούς.


https://www.instagram.com/p/Bes_17blujj/

Για τη δεύτερη εμφάνισή της παρέμεινε στο ίδιο περίπου boho στυλ, διαλέγοντας όμως ένα κοντό γκρι φόρεμα με ογκώδη μανίκια. Οι πόντοι εδώ κερδίζονται φυσικά από το burgundy καπέλο (το οποίο συνδύασε με γυαλιά με φακό καθρέφτη σε επίσης κοκκινωπή απόχρωση). Κι αν δεν θέλεις να περιμένεις μέχρι την άνοιξη για να αντιγράψεις το look της, ο χειμώνας ευνοεί τα ιδιαίτερα αξεσουάρ και γενικώς το πιο «πλούσιο» styling οπότε έχεις έναν παραπάνω λόγο να ενδώσεις από τώρα στο trend και να αφήσεις ένα καπέλο να εμφυσήσει νέα πνοή στο καθημερινό στυλ σου!