Γνώρισε τη γαλαζοαίματη που κάνει καριέρα ως μοντέλο και διεκδικεί το θρόνο της Αγγλίας

Γνώρισε τη γαλαζοαίματη που κάνει καριέρα ως μοντέλο και διεκδικεί το θρόνο της Αγγλίας

Αυτή η ανιψιά της Βασίλισσας Ελισάβετ δεν μοιάζει καθόλου με τη θεία της #ευτυχώς!

GettyImages 909308794
GettyImages 647992344
GettyImages 916391760

Έφτασε η ώρα να γνωρίσεις τη «γαλαζοαίματη» Amelia Windsor, η οποία μπορεί να μην αναρριχηθεί στο θρόνο του Ηνωμένου Βασιλείου (είναι 36η στη σειρά διαδοχής), είναι όμως εξαιρετικά πιθανόν να γίνει η επόμενη «βασίλισσα» της μόδας. Δεν έχουν περάσει ούτε δύο χρόνια από εκείνο το εξώφυλλο που έκανε τον Απρίλιο του 2016 για το Tatler και έκτοτε δεν έχει πάψει να μας καταπλήσσει. Αρχικά ήταν η συνεργασία της με τη Chanel και τώρα το editorial που έκανε για λογαριασμό ενός από τα πιο γνωστά και avant garde περιοδικού μόδας, του «W».

Δικαίως λοιπόν η 22χρονη Βρετανή, κόρη του Κόμη του St. Andrews και ανιψιά της Βασίλισσας Ελισάβετ, θεωρείται ως ένα από τα πιο καλοντυμένα και στυλάτα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Εκτός από το modeling, η Amelia έχει αναπτύξει και σημαντικό φιλανθρωπικό έργο καθώς συνεργάζεται με τον οργανισμό Veterans Aid, ο οποίος στέκεται στο πλευρό όσων βετεράνων πολέμου έχουν ανάγκη. Η δράση του οργανισμού εκτείνεται από την εύρεση κατοικίας σε όσους δεν έχουν οικονομικού πόρους να συντηρήσουν δικό τους σπίτι και τη χορήγηση ιατρικής και ψυχολογικής βοήθειας για την απεξάρτηση από κάθε είδους εθισμό μέχρι την παροχή τροφίμων και ρούχων.

Με τόσες πολλές και πολύπλευρες δραστηριότητες είναι βέβαιο ότι η Lady Amelia θα βρεθεί πολύ σύντομα στο επίκεντρο Είναι βέβαιο ότι πολύ πολύ σύντομα θα βρεθεί στο επίκεντρο της δημοσιότητας και φυσικά θα μονοπωλεί το ενδιαφέρον με τις εμφανίσεις της σε όλα τα A-list events μόδας.
Δες επίσης: Τρία apps που χρησιμοποιούν για τις selfies τους oι influencers και πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζεις