Είναι αυτή η χειρότερη εμφάνιση που έχει κάνει ever η Jennifer Lawrence;

Είναι αυτή η χειρότερη εμφάνιση που έχει κάνει ever η Jennifer Lawrence;

Όταν η J.Law έπαθε Liz Hurley από τα ‘90s και μάλιστα όχι με ιδιαίτερη επιτυχία.

Το 1994, η Elizabeth Hurley πέρασε στην (καλτ) ιστορία της Μόδας κάνοντας μια εμφάνιση που, 25 περίπου χρόνια μετά, παραμένει εμβληματική– και χαρακτηριστική της αισθητικής της εποχής. Το Versace φόρεμα με τις παραμάνες με το οποίο εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «Τέσσερις Γάμοι και Μία Κηδεία» είναι ένα από τα πιο πολυσυζητημένα κομμάτια που έχουν δημιουργηθεί ποτέ και έχει ακόμα και τη δική του σελίδα στη Wikipedia.


https://www.instagram.com/p/BC2_sdUt-cR/

Έχουμε πια 2018 και, ενώ δεκάδες trends από τα ‘90s να έχουν επιστρέψει για να στοιχειώσουν τις καθημερινές εμφανίσεις μας, η Jennifer Lawrence έκανε αυτή την εβδομάδα μια εμφάνιση που θα μπορούσε να εικονογραφήσει με τρομερή ευστοχία το λήμμα «αποκριάτικες εμφανίσεις εμπνευσμένες από τις stars», σίγουρα όμως δεν μπορεί να θεωρηθεί επιτυχημένη για ένα επίσημο event, όπως το photocall της νέας της ταινίας, «Το κόκκινο σπουργίτι».

jennifer lawrence liz hurley dress 1
jennifer lawrence liz hurley dress

Το look, με το βαθύ ντεκολτέ και το υπερφυσικό σκίσιμο στο πόδι, έμοιαζε κάθε άλλο παρά φρέσκο. Ευτυχώς, λίγες ώρες νωρίτερα είχε κάνει μια από τις ωραιότερες εμφανίσεις της στην επίσημη ευρωπαϊκή πρεμιέρα της ταινίας, στο Λονδίνο, οπότε μπορούμε να τη συγχωρέσουμε.


https://www.instagram.com/p/BfZ57jgh2DE/


https://www.instagram.com/p/BfZo8JPBVXl/

Δες ακόμα...

Best Dressed Of The Week: Ψήφισε την πιο καλοντυμένη star της εβδομάδας