Tο Coachella ολοκληρώθηκε αλλά αυτές τις εμφανίσεις της Beyoncé θα τις θυμόμαστε για πάντα

Tο Coachella ολοκληρώθηκε αλλά αυτές τις εμφανίσεις της Beyoncé θα τις θυμόμαστε για πάντα

Δες όλα τα looks μίας star που οι New York Times έγραψαν στην κριτική τους για το μουσικό φεστιβάλ πως «είναι 'μεγαλύτερη' από αυτό».

Η Beyoncé έγραψε ιστορία με την εμφάνισή της στο φετινό Coachella ως το πρώτο έγχρωμο γυναικείο headliner που πήρε ποτέ μέρος στο φεστιβάλ. Ταυτόχρονα, η sexy star ανέβηκε και μόνη της –εκτός από την στιγμή που ‘ένωσε’ τις Destiny’s Child- στη σκηνή για να εκτελέσει μερικά από τα αγαπημένα μας κομμάτια όπως το "Formation" και το "Drunk in love" και όπως φαντάζεσαι τα ρούχα που φόρεσε για να το κάνει ήταν απλά εκπληκτικά.

Όχι μόνο η Beyoncé έδωσε μια μεγάλη παράσταση και τα δύο Σαββατοκύριακα της διοργάνωσης, 1-15/4 και 20-22/4, αλλά και με τα outfit που επέλεξε on stage μας έδωσε κάτι να ασχολούμαστε για τα πολύ καιρό ακόμα. Η Queen B έδειξε τις εκπληκτικές της ικανότητες στον χορό μέσα από πολλά φούτερ, shorts, κορμάκια και κάπες Balmain. Ο σχεδιαστής του Οίκου, Olivier Rousteing, μιλώντας για τη διαδικασία της συνεργασίας τους είπε: «Η Beyoncé μου έκανε σαφές ότι και το δεύτερο σαββατοκύριακο των εμφανίσεών της έπρεπε να είναι εξίσου πλούσιο, εξίσου ισχυρό και εξίσου εντυπωσιακό με το πρώτο κι έτσι όλοι μας δουλέψαμε προς αυτή την κατεύθυνση». Η τραγουδίστρια φόρεσε, λοιπόν, δύο ξεχωριστές συλλογές Balmain και μάλιστα έβαλε και ένα ζευγάρι custom made, λευκές μπότες με κρόσσια, Christian Louboutin εξίσου ιδιαίτερες με τα υπόλοιπα ρούχα. Δες παρακάτω όλα τα sexy outfits, με street αλλά και glam στοιχεία, και από τις δύο συναυλίες της star και διάλεξε το αγαπημένο σου.
Δες επίσης: Βρήκαμε μία νέα συλλογή ρούχων που αποπνέει το hype των Eυρωπαϊκών flea markets