Οι πιο καλοντυμένες celebrities του 2012

Οι πιο καλοντυμένες celebrities του 2012

Σύμφωνα με το περιοδικό People

Το περιοδικό People ανακοίνωσε εκτός από τη λίστα με τις πιο όμορφες γυναίκες του 2012, και τη λίστα με τις πιο καλοντυμένες. Δέκα, ήταν τα celebrity ονόματα που τα κατάφεραν να μπουν στον μικρό αλλά εκλεκτικό κατάλογο της αμερικανικής έκδοσης.

Ιδού, λοιπόν οι λόγοι για τους οποίους κοινό και κριτικοί προτίμησαν τη χρυσή fashion δεκάδα:

Η Nicole Richie (πάνω) είναι αυτό που λέμε είδωλο του στυλ. Πραγματικά αν κάποια έπρεπε να κατέχει την πρώτη θέση στη λίστα για εμάς θα ήταν αυτή. Μικροσκοπική αλλά με μεγάλο εκτόπισμα, μένει πιστή στο boho-glam style της επιλέγοντας κομμάτια που δεν περνούν ποτέ απαρατήρητα.

evan-rachel-wood-660


Η Evan Rachel Wood για το ανδρόγυνο κούρεμα και τις εξίσου τολμηρές μα πάντα σικάτες επιλογές της που παίζουν ανάμεσα στο απόλυτα θηλυκό και το ανδρόγυνο στυλ.

dianna-agron-660


Η Dianna Agron που εκδηλώνει ουκ ολίγες φορές τη λατρεία της προς τα παστέλ και τα ρούχα με βαθιά "V" λαιμόκοψη, προτιμώντας απλές και διαχρονικές, καθαρά γυναικείες γραμμές.

rachel-bilson-660


H Rachel Bilson, που φροντίζει να αναδεικνύει το κοριτσίστικο και νεανικό ύφος της με τη δική της ιδιαίτερη λάμψη. Η αδυναμία της; Τα σακάκια και τα λαμπερά παπούτσια.

diane-kruger-660


Η υπέροχη Diane Kruger, με τα λεπτεπίλεπτα χαρακτηριστικά της και την αδύνατη φιγούρα της καταφέρνει να δείχνει πάντοτε εκθαμβωτική χάρη στην ομορφιά της. Έχει όμως τη δική της chic αισθητική και καταφέρνει να ξεχωρίζει και για τις τολμηρές, γεμάτες στυλ κι αυτοπεποίθηση επιλογές της.

victoria-beckham-660


Τα λόγια είναι περιττά δίπλα στο όνομα Victoria Beckham. Πιο fashion-forward , posh και δημιουργική δεν μπορεί να είναι μία γυναίκα. Η κλασική και λάτρης πια του μινιμαλισμού Vicroria αξίζει δικαιωματικά μία θέση στη δεκάδα.

miranda-kerr-660


Tο supermodel Miranda Kerr, εκτός από απαράμιλλη ομορφιά διαθέτει μία ξεχωριστή και ανατρεπτική ματιά πάνω στο στυλ. Έχει το δικό της preppy-sexy τρόπο να μεταφράζει τα trends που απογειώνονται πάνω της.

jennifer-lopez-660


Η σέξι λατίνα σταρ και κριτής του American Idol, Jennifer Lopez, τα τελευταία χρόνια έχει ανεβάσει σημαντικά το στυλ της, δημιουργώντας μία πιο ώριμη εικόνα του εαυτού της. Έντονα χρώματα, σκισίματα και λάμψη τη χαρακτηρίζουν.

emma-stone-660


H γλυκιά Emma Stone, ηθοποιός απαιτήσεων που είναι σε θέση να κάνει με το στυλ ό, τι και με τους ρόλους. Εναλλαγές. Από το αυστηρό στο ρομαντικό και από το απλό στο απόλυτο glam.

zoe-saldana-660


Τέλος η Ζoe Saldana, με ένα υπέροχο σώμα και πρόσωπο, φιγουράρει συχνά πυκνά στα celebtity style άρθρα, χάρη στις πολύχρωμες και πρωτότυπες επιλογές της.