Leighton Meester: στα πορτοκαλί στα γυρίσματα του Gossip Girl

Leighton Meester: στα πορτοκαλί στα γυρίσματα του Gossip Girl

Η Leighton Meester σε άλλη μια κομψή εμφάνιση από τα γυρίσματα της δημοφιλούς σειράς.

Αυτό που ξέρει να κάνει καλά η σειρά Gossip Girl ανεξαρτήτως αν σας αρέσει ή όχι, είναι να ακολουθεί και μάλιστα να επιβάλλει ιδιαίτερα στην Αμερική τις τάσεις της σεζόν. Το χρώμα, λοιπόν, που φοριέται ήδη και θα συνεχίσει και το χειμώνα να κυκλοφορεί παντού είναι το πορτοκαλί και οι στυλίστες του Gossip Girl το έχουν υποστηρίξει αρκετές φορές.

Η Blake Lively, ή αν προτιμάτε Serena Van der Woodsen, έχει εμφανιστεί ήδη δύο φορές σε γυρίσματα της έκτης σεζόν της επιτυχημένης σειράς φορώντας πορτοκαλί, ενώ τώρα ήρθε η ώρα να την ακολουθήσει και η συμπρωταγωνίστριά της Blair Waldorf, κατά κόσμο Leighton Meester.

H Leighton στα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας εμφανίστηκε φορώντας ένα μεταξένιο, αμάνικο, πορτοκαλί φόρεμα από την pre-fall 2012 συλλογή του Jason Wu σε συνδυασμό με ένα καφέ ζακετάκι (η αλήθεια είναι πως θα προτιμούσαμε να έλειπε η ζακέτα) και μια Bulgari τσάντα σε γκρι και πορτοκαλί αποχρώσεις.

Μην ασχοληθείτε καθόλου με τις σαγιονάρες της, που προφανώς φορούσε επειδή η σκηνή θα ήταν κάποιο κοντινό και όχι ολόσωμη και καθόλου με τη μίζερη ζακετούλα που θυμίζει συνταξιούχο. Το πορτοκαλί είναι εδώ. Ταιριάξτε αξεσουάρ με φόρεμα και μαγέψτε. Προσοχή μόνο στα φλούο και τις υπερβολές.

Διαβάστε επίσης:

Gossip Girl: Τα looks της 6ης σεζόν που ήδη ζηλέψαμε

Blake Lively: με υπέροχα ψηλοτάκουνα στα γυρίσματα του Gossip Girl

Πορτοκαλοπράσινο: το καλοκαιρινό στυλ!