Oops! Αυτό θα πει κακή στιλιστική μέρα για την Anne Hathaway!

Oops! Αυτό θα πει κακή στιλιστική μέρα για την Anne Hathaway!

Σίγουρα δεν είχε έμπνευση

Στυλ και Anne Hathaway συνήθως πάνε μαζί. Η όμορφη ηθοποιός μας έχει συνηθίσει σε πολύ κομψές εμφανίσεις, ιδιαίτερα στο κόκκινο χαλί, στο οποίο επιλέγει μακριά φορέματα, τα οποία ομολογουμένως της ταιριάζουν γάντι. Και στις casual εμφανίσεις της η Anne δε μας έχει απογοητεύσει ποτέ, αν φυσικά εξαιρέσουμε τη συγκεκριμένη της εμφάνιση, η οποία θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι και η εξαίρεση.


Και πριν πέσετε να μας φάτε, να τονίσουμε ότι αγαπάμε το sport look, καθώς και να βλέπουμε τους stars χαλαρά ντυμένους. Αξέχαστη μας έχει μείνει η... Mariah Carey που έβγαζε τα σκυλιά της βόλτα με ψηλοτάκουνα παπούτσια και φόρεμα! Bέβαια, και το sport style, απαιτεί καλό γούστο, το οποίο στη συγκεκριμένη περίπτωση ξέχασε η ταλαντούχα ηθοποιός.


Στη βόλτα της αυτή με το σύζυγό της Adam Shulman, η Anne, επέλεξε να φορέσει ένα μαύρο μακρύ παλτό, συνδυασμένο με φόρμα γνωστής εταιρίας! Το πώς της ήρθε να συνδυάσει το κομψό παλτό με τη φόρμα, είναι άξιο απορίας. Χάθηκαν τα sporty jacket; Το κασκόλ επίσης μας γυρνάει μερικά χρονάκια πίσω. Έχει κουράσει αρκετά αυτό το καρό, που το έχουν φορέσει από παιδάκι δημοτικού, μέχρι και ηλικιωμένη γυναίκα. Την τσάντα τη δεχόμαστε καθώς είναι διαφημιστική της καμπάνιας του προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα Σχολικής Σίτισης.


Σίγουρα μια αρκετά ατημέλητη εμφάνιση. Την επόμενη φορά, καλό θα ήταν να αναβαθμίσεις το sport look σου αγαπημένη Anne!

Διαβάστε ακόμα:

Anne Hathaway: Πουλάει τις γαμήλιες φωτογραφίες της για να στηρίξει τους gay γάμους

Η Anne Hathaway μας προτείνει το αγαπημένο της γλυκό με γεμιστά ροδάκινα