Δέσποινα Βανδή: Queen του casual chic. Δείτε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της

Δέσποινα Βανδή: Queen του casual chic. Δείτε μερικές από τις καλύτερες εμφανίσεις της

Γιατί ξέρει να παίζει με τις τάσεις

Ομολογουμένως είναι μία από τις πιο στιλάτες Ελληνίδες. Σε κάθε της εμφάνιση μας τραβάει την προσοχή. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχει υιοθετήσει ένα look που μας αρέσει πολύ. Στις καθημερινές της εμφανίσεις θέλει να είναι casual, άνετη και παράλληλα καλοντυμένη και φυσικά πάντα πετυχαίνει αυτόν τον μαγικό συνδυασμό!


Αδυναμία της αποτελούν τα jeans, τα ψηλόμεσα παντελόνια και τα τζιν σορτάκια. Αγαπημένο της outfit; Ένα άνετο τζιν, ένα rock ύφους t-shirt, αρβυλάκια ή τις ψηλοτάκουνες Louboutin της και κλείνει με ένα blazer που της πάει άψογα.


Άλλη εμφάνιση της Βανδή που λατρεύουμε είναι η εξής: Τζιν σορτσάκι, απλό t-shirt, καρό πουκάμισο και σκουφάκι. Είναι ένα look που «της ταιριάζει γάντ»ι. Πέραν όμως από τις sport εμφανίσεις της, στις κοσμικές εκδηλώσεις πάντα τραβάει τα βλέμματα πάνω της και παίρνει τα πιο θετικά σχόλια. Βασικά της κομμάτια, τα ψηλόμεσα φαρδιά παντελόνια, συνδυασμένα με πουκάμισα.

Όταν δε, φοράει κολλητά φορέματα ή φούστες εκεί δικαιωματικά μένουμε με το στόμα ανοιχτό, αφού είναι από τις λίγες που ξέρει να προβάλλει το κορμί της αλλά όχι με χυδαίο τρόπο. Η Δέσποινα είναι πάντα classy και κομψή, ανεξαρτήτου περίστασης.

Δείτε στη gallery μερικές από τις πιο casual&chic εμφανίσεις της. Μήπως ήρθε η ώρα να πάρετε μαθήματα στυλ από την Ελληνίδα star;

Διαβάστε ακόμα:

Συμβαίνει τώρα: Η παρουσίαση των ρούχων της Δέσποινας Βανδή

Αποκλειστικό: H Δέσποινα Βανδή καλωσορίζει τα Χριστούγεννα τραγουδώντας!

Δείτε το νέο video clip της Δέσποινας Βανδή