Athena Procopiou: η νέα ανακάλυψη της Kate Moss είναι Ελληνίδα σχεδιάστρια και μας κάνει περήφανους

Athena Procopiou: η νέα ανακάλυψη της Kate Moss είναι Ελληνίδα σχεδιάστρια και μας κάνει περήφανους

Δείτε το διάσημο top model με την πιο εμπνευσμένη δημιουργία για την παραλία.

Γεννημένη Ελληνίδα, μεγαλωμένη στην Ελβετία, με βάση της το Λονδίνο, η Athena Procopiou αποτελεί από μόνο της ένα πολύπλευρο κολάζ, όμοιο με τα υπέροχα καλειδοσκοπικά print που συναντά κανείς στις δημιουργίες της. Απόφοιτος του φημισμένου Central St. Martins, επιχειρηματικό μυαλό και φύση ιδιαίτερα καλλιτεχνική, αφού ταξίδεψε σε όλο τον κόσμο και βρέθηκε σε μαγικά τοπία στην άλλη άκρη της γης, επέστρεψε για τα καλά και αποφάσισε να ασχοληθεί με αυτό για το οποίο πάντα προοριζόταν, το graphic design και το σχέδιο μόδας.

Χρησιμοποιώντας τα μοναδικά της print (τα οποία φτιάχνει εκείνη), άρχισε να αποτυπώνει στα πιο φίνα υφάσματα σχέδια που αντιπροσωπεύουν την προσωπικότητά της και ακροβατούν μεταξύ του φινετσάτου και του μποέμικου αέρα που αποπνέει και η ίδια από το πρώτο δευτερόλεπτο που θα τη γνωρίσεις.

Αέρινα καφτάνια, μεταξωτά μαντήλια, κιμονό και cover ups με κρόσσια έγιναν μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα η στυλιστική εμμονή όσων ασχολούνται με τη μόδα, αλλά και διάσημων star που βρήκαν στο πρόσωπο της Athena τη νέα τους έμπνευση. Με σημεία πώλησης τα μεγαλύτερα και πιο exclusive καταστήματα του κόσμου όπως το Liberty, το Saks και το net-a-porter και θαυμάστρια την Kate Moss, το παρόν της διαγράφεται λαμπρό και το μέλλον της ακόμα καλύτερο.

Athena Procopiou σε ευχαριστούμε γιατί μας κάνεις περήφανους!

Αthena Procopiou.com

Διαβάστε ακόμα

Ποιος είπε ότι τα supermodels δεν τρώνε; Η Kate Moss αποδεικνύει το αντίθετο!

H Kim Cattrall αποκάλυψε πώς ένα συγκεκριμένο είδος yoga της «έσωσε τη ζωή»

Ο Theroux είναι ένας πραγματικός ιππότης : Δείτε τι κάνει και σκλαβώνει την Aniston