URBAN LUXE

Διονυσία Καλαποθαράκου
URBAN LUXE

Τα Pepe Jeans London μας καλούν να επαναπροσδιορίσουμε τα «όριά μας» και το στυλ των Χριστουγέννων μέσα από το πιο smart glam editorial μόδας. 

Τα Χριστούγεννα φέτος δεν θα είναι απλά «κόκκινα και χαρούμενα», θα είναι γεμάτα από preppy δημιουργίες, sexy σχέδια, εντυπωσιακά πανωφόρια, παγιέτες, animal prints, δαντέλες και τολμηρές μονοχρωμίες. Τα Χριστούγεννα φέτος θα επεκτείνουν τα «στενά αστικά όρια» και θα τα φέρουν σε ένα uber stylish περιβάλλον, στο περιβάλλον των Pepe Jeans London. H πόλη, οι ρυθμοί της και η βιομηχανική αύρα της «ανακατεύονται», σε ένα μαγικό blend λάμψης και υψηλής αισθητικής, με τα σχέδια της συλλογής F/W 2017-18 του αγαπημένου μας λονδρέζικου brand. Το αποτέλεσμα το βλέπεις στο fashion editorial παρακάτω… και σε προκαλεί αυτές τις γιορτές να εξερευνήσεις τους δικούς σου «δρόμους του στυλ» και πάνω σε αυτούς «να οικοδομήσεις» ένα κόσμο γεμάτο cool ρούχα που σε κάνουν να νιώθεις -και να δείχνεις- όμορφη. Ένα κόσμο γεμάτο Pepe Jeans London!
Styling: Αντώνης Bοεράκος
Φωτογράφος: Δημήτρης Σκορδάς
Μαλλιά-Mακιγιάζ: Mary Lou
Μοντέλα: Carina και Sadie (Agencia Models)


INTO THE (DARK) BLUE

Ένα ρομαντικό top από δαντέλα, σε σκούρα απόχρωση, αποκτάει άλλη δυναμική αν φορεθεί με ένα πιο casual πανωφόρι και γίνεται ιδανικό για να τονίσει τη μυστηριώδη και θηλυκή πλευρά σου 24ώρες το 24ωρο.

Μπλε jacket, μπλούζα από δαντέλα, skinny jean και γόβες με τετράγωνο τακούνι, Pepe Jeans London

WINTER FLORAL

Jumpsuit σε σκούρα μπλε απόχρωση, με σοφιστικέ λεπτομέρειες λευκών λουλουδιών, η οποία περικλείει μέσα της τη γοητεία των εορτών αλλά και την ανεπιτήδευτη απλότητα που μπορεί να έχει ένα overall.

Ολόσωμη μπλε φόρμα με λευκά λουλούδια και μαύρες γόβες, Pepe Jeans London

DISCO VIBES

Aν θες να φορέσεις ένα λαμπερό και funky κομμάτι με παγιέτες δεν υπάρχει πιο ασφαλής τρόπος να το κάνεις, από το να το βάλεις με ένα total black outfit. Δεν θα περιορίσεις «την χαρούμενη διάθεσή» του, ίσα ίσα θα την αναδείξεις.

Mαύρο top, μαύρο παντελόνι, μαύρε γόβες και jacket με παγιέτες, Pepe Jeans London

CONCRETE JUNGLE

Δημιουργίες σε εντυπωσιακά animal prints αλλά και basic tops στις κομψές αποχρώσεις του λευκού και του γκρι, μπορούν να δώσουν μία glam νότα στις εορταστικές σου εμφανίσεις, αρκεί να φορεθούν με τα κατάλληλα στενά jeans και τις σωστές preppy γόβες.

Animal printed φόρεμα και μαύρες γόβες, Pepe Jeans London.

Aσημένιο top, skinny παντελόνι και μαύρες γόβες, Pepe Jeans London (1). Γκρι biker jacket, άσπρο T-shirt, jean με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρες γόβες, Pepe Jeans London (2).

UNDER MY COAT...

Τι πραγματικά χρειάζεσαι αυτές τις γιορτές; Εντυπωσιακά πανωφόρια από denim, με cozy γούνινη επένδυση, αλλά και animal printed, όλα σε μεσαίο μήκος που μπορούν να φορεθούν πάνω από τα σύνολα σου δίνοντας έναν αντισυμβατικό αέρα ακόμα και στις πιο mainstream εμφανίσεις σου.

Denim jacket με γούνα, πλισέ φούστα και μαύρες γόβες, Pepe Jeans London.

Animal printed παλτό, μαύρο φόρεμα με δαντέλα, Pepe Jeans London.

BASIC LINES

Ποιος είπε ότι ένα απλό top, σε μαύρη ή λευκή απόχρωση, δεν μπορεί να γίνει ένα super «εορταστικό» ρούχο; Σίγουρα κάποιος που δεν έχει αρκετή φαντασία και φινέτσα. Μία μπλούζα, σαν τις Pepe Jeans London που βλέπεις παρακάτω, είναι κομμάτια-κλειδί για κάθε stylish Xmas look.

Μαύρο top, μαύρο skinny jean και μαύρες γόβες, Pepe Jeans London (1). Λευκό top, jean με χρυσές λεπτομέρειες και μαύρες γόβες, Pepe Jeans London (2).

Μαύρο top και μαύρο skinny jean, Pepe Jeans London.

RED ALERT

Ένα total red σύνολο είναι από μόνο του πολύ γιορτινό και τραβάει αβίαστα όλα τα βλέμματα πάνω σου σαν «fashion προβολέας». Δεν χρειάζεσαι τίποτα άλλο αν επιλέξεις ρούχα στη συγκεκριμένη απόχρωση. Ούτε extra αξεσουάρ, ούτε περίτεχνα χτενίσματα και sexy μακιγιάζ… έχεις μία εσωτερική λάμψη και «αυτό βγαίνει προς τα έξω».

Kόκκινο top με βολάν, κόκκινο skinny jean και μαύρες γόβες, Pepe Jean London.