Charming Fashion Show by Celia D: Το λαμπερό event για την ενίσχυση της W.I.N. HELLAS

Charming Fashion Show by Celia D: Το λαμπερό event για την ενίσχυση της W.I.N. HELLAS

Η ξεχωριστή βραδιά, το fashion show και οι διάσημες καλεσμένες

Το βράδυ της Τρίτης, το Queen βρέθηκε στο Rakkan στην Κηφισιά, για να παρακολουθήσει το fashion show "Charming", με τις boho chic δημιουργίες της Celia D. Σκοπός της βραδιάς, η οποία πραγματοποιήθηκε με την ευγενική Χορηγία του Femall.gr, δεν ήταν άλλος από την στήριξη του έργου του μη κυβερνητικού οργανισμού W.I.N. HELLAS (Women In Need).

Τους φίλους του οργανισμού, μεταξύ των οποίων δημοφιλείς προσωπικότητες από το χώρο του αθλητισμού, της showbiz και τον επιχειρηματικό κόσμο, υποδέχτηκαν στον ξεχωριστό χώρο της Κηφισιάς, η project manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, μαζί με την πρόεδρο και ιδρυτή του οργανισμού, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου.

Παρουσιάστρια της μαγικής βραδιάς ήταν η Αννίτα Ναθαναήλ ενώ στο catwalk είδαμε διάσημες Ελληνίδες σε ρόλο μοντέλων, που θέλησαν να συμμετέχουν δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό, στον ιερό αυτό σκοπό. Μεταξύ αυτών, η «δικιά μας» Δέσποινα Καμπούρη, αλλά και οι Μάσσα Φασούλα, Στέλλα Δημητρίου,Νιόβη Τσόγια,Όλγα Φαρμακη,Josephine Berg,Maria Vani da Silva,Ήρα Κατσαντώνη,Κλέλια Πανταζή, Μάντα Παπαδάκου, Zenilda de Souza,Μαρίζα Μπαϊρακτάρη, Σόφη Πασχάλη, Ελένη Καρποντίνη, Βάσω Βουγιούκα, Anna Prelevic, Monica Bola. Οι δημιουργίες της Ελληνίδας σχεδιάστριας, τράβηξαν την προσοχή όλων, με το μαύρο και το κόκκινο χρώμα να επικρατούν στο show με τα στα αέρινα φορέματα διαφορετικών μηκών, και τις κροσέ λεπτομέρειες να δίνουν τον χαρακτηριστικό, μποέμ τόνο της αισθητικής της Celia D., που αγαπάμε.

Το κλείσιμο του show αποτέλεσε μία ξεχωριστή έκπληξη για τους καλεσμένους, οι οποίοι παρακολούθησαν την Ελεονώρα Μελέτη να περπατάει στην πασαρέλα φορώντας το μαγευτικό, boho νυφικό που η Celia D σχεδίασε ειδικά για αυτή την ξεχωριστή βραδιά!

Ήταν μία μαγική βραδιά, στην οποία το Queen είναι περήφανο που υπήρξε χορηγός, μαζί με τα FEMALL, RAKKAN, TSANTALI, GALAKTEROS Event Production, MAD, HELLO, , MAC, Freestyle, Ζαγορι και Silicon love bracelets.

Μέγας Χορηγός της εκδήλωσης ήταν το Femall.gr

Photo Credits: Papadakis Press