Διάσημη σχεδιάστρια εξομολογείται: «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης»

Διάσημη σχεδιάστρια εξομολογείται: «Έχω πέσει θύμα κακοποίησης»

Ποια διάσημη κυρία «άνοιξε» την καρδιά της;

Σε απόσπασμα του βιβλίου της στους Sunday Times η Vivienne Westwood αποκαλύπτει την κακοποίηση που δέχτηκε σε προηγούμενη σχέση της. Η ίδια δήλωσε ότι υπέστη και ψυχολογική και σωματική κακοποίηση από τον πρώην σύντροφό της, πατέρα του νεότερου γιου της και μάνατζερ των Sex Pistols, Malcolm McLaren. «Επειδή είναι νεκρός, δε με πειράζει να το πω αυτό: συμπεριφερόταν πραγματικά απάνθρωπα. Επαγγελματικά, προσωπικά, με κάθε τρόπο. Χτυπούσα το Malcolm. Μια μέρα με χτύπησε κι εκείνος... Είχε αυτό το πράγμα που δεν μπορούσε να φύγει από το διαμέρισμα μέχρι να με δει να κλαίω».


Εκτός από τη σχεδιάστρια, σε αποκαλύψεις σχετικά με τον πατέρα του, Malcolm McLaren, στο memoir της Westwood προχώρησε και ο γιος τους, Joe Corré: «Ήταν ένας απαίσιος νταής. Ήταν ένα αρχέτυπο, μια κλασική περίπτωση ενός δυσλειτουργικού, τοξικού πράγματος, ενός είδους αλληλεξάρτησης, που το να την κάνει να κλαίει του επέτρεπε να νιώθει ό,τι χρειαζόταν να νιώσει».

Το πλήρες βιβλίο με τα απομνημονεύματα της σχεδιάστριας με τίτλο «Vivienne Westwood, by Vivienne Westwood and Ian Kelly», θα κυκλοφορήσει στις 9 Οκτωβρίου.

Διαβάστε ακόμα

Karl Lagerfeld: Η καριέρα του γίνεται αντικείμενο έκθεσης

Αυτό είναι το μοντέλο που ανακαλύφθηκε μέσω Facebook