Η συλλογή Alexander Wang x H&M αποκαλύφθηκε και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!

Η συλλογή Alexander Wang x H&M αποκαλύφθηκε και ξεπέρασε τις προσδοκίες μας!

Όλες οι λεπτομέρεις για το runway show, τους διάσημους που τίμησαν τον Wang με την παρουσία τους και τα κομμάτια της συλλογής!

Όταν πήραμε μια πρώτη γεύση για τη συλλογή από την καμπάνια, όπου χρησιμοποίησε μια dream team για να διαφημίσει με τον καλύτερο τρόπο τα ρούχα του, φανταζόμασταν ότι το sporty cool ύφος της "Alexander Wang x H&M" θα είναι τόσο τέλειο όσο το περιμέναμε. Ο Alexander Wang, αποκάλυψε χθες λίγες ώρες πριν από το runway show το lookbook της κολεξιόν που θα βγει στα καταστήματα στις 6 Νοεμβρίου. Τα υπόλοιπα κομμάτια της συλλογής ήταν ακριβώς αυτό που ελπίζαμε: crop tops, bodycon φορέματα, too-cool-for-school φούτερ με διαφάνειες και δερμάτινες λεπτομέρειες, μαζί με αξεσουάρ και τσάντες, όλα σε μαύρο χρώμα και όλα με προσανατολισμό τα σπορ.

Όσο για το τι έγινε στο show του Alexander Wang στο Armory στον ποταμό Hudson στη Νέα Υόρκη; Η Isabeli Fontana, κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας, έμοιαζε να παίζει σε σκηνές από το Matrix, η Joan Smalls βρέθηκε πάνω σε ένα snowboard, ενώ υπήρχαν τύποι που έκαναν parkour κατά τη διάρκεια της πασαρέλας. Στους celebrities που παρευρέθηκαν στο event, συμπεριλαμβάνονται η Jessica Chastein, η Dakota Fanning και η Irina Shayk, που πόζαρε για τους φωτογράφους ανάμεσα σε σάκους του μποξ του Alexander Wang. Αν αυτό δεν είναι sporty cool, τότε τι είναι;

Η συλλογή "Alexander Wang x H&M" θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα H&M στις 6 Νοεμβρίου. Δείτε φωτογραφίες από το lookbook, αλλά και από το runway show της συλλογής Alexander Wang x H&M στην παραπάνω gallery!

Διαβάστε ακόμα

Η Sarah Jessica Parker αποκαλύπτει τη νέα συλλογή παπουτσιών της με τον πιο έξυπνο τρόπο!

Τα 15 πιο hot ψηλοτάκουνα της φετινής σεζόν!

Fall Style: Οι καλύτερες φθινοπωρινές εμφανίσεις των stars!