Όλα όσα συνέβησαν στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Athens Xclusive Designers Week

Όλα όσα συνέβησαν στην επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια στο Athens Xclusive Designers Week

Backstage φωτογραφίες και η συλλογή που παρουσίασε ο σχεδιαστής στο show "Υακίνθη", ένα show εμπνευσμένο από τη μητέρα της Χριστίνας Πολίτη!

Η Υακίνθη Καραβίτη-Πολίτη, top model και Μις Ελλάς του 1960, ήταν η έμπνευση του γνωστού σχεδιαστή για τη συλλογή του, Resort S/S '15. Με τραγούδια του Frank Sinatra και μελωδίες βγαλμένες από παλιές ελληνικές ταινίες, υπό τη μουσική επιμέλεια της Μαρίας Παπαγρηγορίου, την εβδομάδα μόδας Athens Xclusive Designers Week (AXDW) για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 άνοιξε η "Υακίνθη", εντυπωσιάζοντας το κοινό με το απαράμιλλο αριστοκρατικό της στυλ που αντιπροσώπευε και ολόκληρη τη συλλογή.

Μια νοσταλγική ματιά στο παρελθόν και μια κλασική sixties ομορφιά, ήταν η έμπνευση για τις υπέροχες δημιουργίες που παρουσιάστηκαν στο catwalk. Χειροποίητες δημιουργίες σε έντονα και φλούο χρώματα, πουά, ριγέ, ψυχεδελικά εμπριμέ και κλασικά μονόχρωμα, όλα στις μοναδικές θηλυκές γραμμές του καταξιωμένου σχεδιαστή. Τις εντυπωσιακές δημιουργίες συνόδεψαν τα περίτεχνα κοσμήματα του Pericles Kondylatos, δίνοντας μια σύγχρονη νότα της pop κουλτούρας στη συλλογή. Δείτε στην παραπάνω gallery περισσότερες φωτογραφίες από το μαγευτικό show του κ. Βασίλη Ζούλια!

Διαβάστε ακόμα

Alexander Wang x H&M: Μοντέλα σε επικίνδυνες αποστολές! (βίντεο)

Ο ηθοποιός Pharrell και η τραγουδίστρια(;) Cara Delevingne στο νέο φιλμ Chanel