H απαράδεκτη ατάκα της Vivienne Westwood που έχει προκαλέσει σάλο παγκοσμίως

H απαράδεκτη ατάκα της Vivienne Westwood που έχει προκαλέσει σάλο παγκοσμίως

Η διεθνούς φήμης σχεδιάστρια μόδας έχει προκαλέσει πλήθος αντιδράσεων με τις τελευταίες της δηλώσεις.

Η Vivienne έχει κάτι να προτείνει σε εκείνους που δεν έχουν αρκετά χρήματα να αγοράσουν βιολογικά προϊόντα. Πηγαίνοντας σε μια διαδήλωση στο Λονδίνο ενάντια στα γενετικά τροποποιημένα προϊόντα, η ίδια υποστήριξε στην "The Independent" τα εξής: "Υπάρχουν όλα αυτά τα επεξεργασμένα φαγητά, που είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο οι άνθρωποι γίνονται παχύσαρκοι. Δεν είναι καλά για σένα - δε σου δίνουν ενέργεια, σου δίνουν βάρος", δήλωσε η Westwood.

"Τρώω λαχανικά και φρούτα. Δεν τρώω κρέας. Πιστεύω ότι το κρέας είναι κακό για μένα... Αλλά αν υπήρχε ένα κίνημα, έτσι ώστε να μπορεί να παραχθούν περισσότερα βιολογικά τρόφιμα και λιγότερα απαίσια τρόφιμα, τότε τα βιολογικά θα ήταν σίγουρα σε μια καλή τιμή, έτσι δεν είναι; Πρέπει να αλλάξουμε την πράσινη οικονομία και τον πράσινο κόσμο και αυτό είναι εύκολο να γίνει. Η εναλλακτική λύση είναι η κόλαση".

Όταν ο ραδιοφωνικός παραγωγός προσπάθησε να προχωρήσει τη συζήτηση παρακάτω και να την προκαλέσει λίγο παραπάνω, λέγοντάς της πως δεν έχουν όλοι τα χρήματα να αγοράζουν βιολογικά τρόφιμα, η σχεδιάστρια έπεσε στην παγίδα του και έκανε μια δήλωση που έχει συζητηθεί αρκετά: "Να τρώνε λιγότερο!". Πώς βλέπετε αυτές της τις απόψεις;

Διαβάστε ακόμα

Lynne by Katerina Kainourgiou: Η παρουσίαση της νέας συλλογής

Η Taylor Swift είναι αγνώριστη στο τελευταίο της εξώφυλλο

http://fashiondiaries247.blogspot.gr/