Hot άφιξη: Το Emenay είναι το νέο fashion brand που λατρέψαμε- και είναι ελληνικό!

Hot άφιξη: Το Emenay είναι το νέο fashion brand που λατρέψαμε- και είναι ελληνικό!

Έμπνευση,ταλέντο, στυλ χαρακτηρίζουν κάθε κομμάτι της συλλογής! 

Ένα νέο brand στο χώρο της ελληνικής μόδας, το Emenay, έκανε πρόσφατα την εμφάνισή του και δεν χάσαμε την ευκαιρία να βρεθούμε στο showroom του όπου είδαμε την καινούρια του κολεξιόν!

xristiana 1

Η fashion blogger Χριστιάννα Μούση

Οι οικοδεσπότες της βραδιάς, η σχεδιάστρια Μαργαρίτα Πριφτάκη και ο συνιδρυτής του brand Aντώνης Παπαδάκης, υποδέχτηκαν φίλους, επώνυμους από το χώρο της μόδας και fashion bloggers, και ο ενθουσιασμός ήταν μεγάλος!

elena 1

Η fashion blogger Έλενα Γαλιφά

Κάθε κομμάτι της συλλογής είναι πιο ενδιαφέρον από το άλλο, γραμμές, υφάσματα, συνδυασμοί, όλα μαγνητίζουν το βλέμμα και, κυρίως, ξεχωρίζουν κρατώντας έξυπνα τις ισορροπίες ανάμεσα στις τάσεις και την διαχρονικότητα.

3 1

Στη συλλογή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Ωραία ντραπαρίσματα, μινιμαλ, λιτές γραμμές και κάποιες εθνικ αναφορές συνθέτουν ένα urban casual chic αποτέλεσμα με edgy αισθητική. Από την κολεξιόν των αξεσουάρ ξεχωρίζουν οι τσάντες με κρόσια, ένα από τα φετίχ της νέας σεζόν.

Τα Emenay ήδη έχουν αρχίσει να κερδίζουν έδαφος, followers και τις εντυπώσεις στην ελληνική fashion σκηνή και,επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, δεν έχετε παρά να μπείτε στο eshop www.emenay.com και να τα δείτε με τα μάτια σας!

fringed leather bag bw 1583543396

(Αξίζει να σημειώσουμε πως μέρος των εσόδων από το event θα δοθεί στα Παιδικά Χωριά SOS)

Photos: Παναγιώτης Νταούτης