Αλέξης Τσίπρας: Μέχρι και οι New York Times αναλύουν το στυλ του πρωθυπουργού!

Αλέξης Τσίπρας: Μέχρι και οι New York Times αναλύουν το στυλ του πρωθυπουργού!

Μετά το WWD, ήρθε η σειρά των Times να ασχοληθούν με τον Έλληνα πρωθυπουργό!

Η αμερικανική Vogue αποφάσισε να κάνει στυλιστικές προτάσεις στην πρώτη κυρία της χώρας, Περιστέρα Μπαζιάνα, η Telegraph να μιλήσει για το στυλ του υπουργού Οικονομικών, Γιάνη Βαρουφάκη και το WWD να βαθμολογήσει το στυλ του Αλέξη Τσίπρα. Μετά, λοιπόν, από όλη αυτή τη φρενίτιδα για τις ενδυματολογικές επιλογές των νέων προσώπων της Κυβέρνησης, ήρθε η σειρά των New York Times να κάνουν αφιέρωμα στο ντύσιμο του Έλληνα πρωθυπουργού, μιλώντας για "πολιτική του στυλ".

"Ο κύριος Τσίπρας δε φόρεσε γραβάτα κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του καμπάνιας. Δε φόρεσε γραβάτα ούτε στην επίσημη ορκομωσία του. Δε φόρεσε ούτε όταν συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Ευρωπαϊκου Κοινοβουλίου, Martin Schulz. Και αυτό δείχνει ότι μάλλον και το υπόλοιπο υπουργικό του συμβούλιο τον ακολουθεί", αναφέρει η εφημερίδα, σχολιάζοντας μάλιστα πως και ο Γιάνης Βαρουφάκης δε φόρεσε γραβάτα στη συνάντησή του, τη Δευτέρα, με τον ομόλογό του, George Osborne, στη Βρετανία.

Ακόμη και ο δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Bill de Blasio διαισθάνθηκε την επιρροή που ασκεί ο πρωθυπουργός, σύμφωνα με τους Times, αφού ο ίδιος, δημοσίευσε στο Twitter μια φωτογραφία όπου συγχαίρει στο τηλέφωνο τον Αλέξη Τσίπρα για τη νίκη του στις εκλογές, χωρίς να φορά γραβάτα!

Ενώ τα αξεσουάρ παίζουν πάντα σπουδαίο ρόλο στο ντύσιμο των πολιτικών, ο Τσίπρας πήγε το στυλ του ένα βήμα παρακάτω, λένε οι Times. Ο ίδιος είπε ότι θα φορέσει ξανά γραβάτα, μόνο αν πετύχει η επαναδιαπραγμάτευση για την Ελλάδα: "Θα παίξω το παιχνίδι σας αν παίξετε το δικό μου", είναι το μήνυμα που κρύβεται σε αυτή του την επιλογή, σύμφωνα με την εφημερίδα.

φωτογραφία: Reuters

Διαβάστε ακόμα

Ο Αλέξης Τσίπρας φιγουράρει ως "Man of the Week" πασίγνωστου διεθνούς περιοδικού!

Περιστέρα Μπαζιάνα: Η νέα Πρώτη Κυρία της χώρας