Boho στυλ μέσα στην πόλη, ή εκτός πόλης - η bohemian πλευρά σου θέλει να #breakfree!

Boho στυλ μέσα στην πόλη, ή εκτός πόλης - η bohemian πλευρά σου θέλει να #breakfree!

Η θερμοκρασία ανεβαίνει, το καλοκαίρι είναι εδώ και το μυαλό μας ξεφεύγει σε εξωτικούς προορισμούς, μαγικές παραλίες και νησιώτικα στενά, ενώ την εικόνα συμπληρώνει ιδανικά το summer style των ονείρων σου.

Στην πόλη ή στις διακοπές, τόλμησε μια απόδραση από τα συνηθισμένα και ανάδειξε την ανάλαφρη πλευρά της εμφάνισής σου, υιοθετώντας την τάση του bohemian chic. Χαλαρές γραμμές και ενδιαφέροντα χρωματικά patterns είναι τα στοιχεία κλειδιά που θα απογειώσουν στη στιγμή το #breakfree look σου, ενώ η ευελιξία των boho outfits θα σου εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο ετοιμασίας επιτυγχάνοντας ένα γοητευτικό effortless chic αποτέλεσμα για κάθε στιγμή της μέρας.

20 WOMAN LOOK BOOK SS 2016 27 2cb0a

Για ένα ανανεώσεις στο λεπτό το καθημερινό σου work outfit τόλμησε να συνδυάσεις το αγαπημένο σου jean παντελόνι καμπάνα επηρεασμένο από τα '70s, με ένα sleeveless shirt από αέρινο ύφασμα σε λαμπερό χρώμα και boho λεπτομέρειες. Για full on bohemian effect, απογείωσε το outfit της βραδινής εξόδου, χτίζοντας το look σου γύρω από ένα statement κομμάτι της τάσης, το κιμονό με summer patterns και ανέμελα κρόσσια, ενώ διατήρησε την ισορροπία συμπληρώνοντας με πιο βασικά κομμάτια.

Για μια all day βόλτα στην πόλη ή μια ξέγνοιαστη βραδιά στο νησί, maxi summer dresses, playsuits ή overalls θα κρατήσουν το style σου δροσερό και ταυτόχρονα εντυπωσιακό.

42 67 019.035 STEFANY 560ce
36 5 920.650.S3.M.035 MOIRA f24a1
38 WOMAN LOOK BOOK SS 2016 20 fbd50
40 ORELIA 47fd4

Η φετινή καλοκαιρινή συλλογή της Staff Jeans θα σε προκαλεί να εμπνευστείς και να απελευθερώσεις την bohemia πλευρά που κρύβεις μέσα σου. Διάλεξε τι σου ταιριάζει μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από κομμάτια με λαμπερούς χρωματικούς συνδυασμούς, άνετες γραμμές, ελαφριά υφάσματα και διακοσμητικά στοιχεία που προσθέτουν κίνηση και ανανέωσε την καλοκαιρινή σου εμφάνιση και διάθεση.