Μια νέα σελίδα για τα καλλιστεία; Τέρμα πια οι διαγωνιζόμενες με μαγιό & ψηλοτάκουνα!

Μια νέα σελίδα για τα καλλιστεία; Τέρμα πια οι διαγωνιζόμενες με μαγιό & ψηλοτάκουνα!

Η μεγάλη αλλαγή που έρχεται στο διαγωνισμό!

Τα καλλιστεία Miss Teen USA αποφάσισαν να αποχαιρετίσουν την παράδοση που ήθελε τις διαγωνιζόμενες, εκτός από φορέματα, να φορούν και bikinis σε συνδυασμό με ψηλοτάκουνα, για να περπατήσουν μπροστά σε κοινό και κριτές. Οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα αντικαταστήσουν το αρκετά αμφιλεγόμενο κομμάτι του διαγωνισμού με κάτι διαφορετικό - με athleisure σειρές.

Διάβασε επίσης:

Αυτή η φωτογραφία του supermodel θα σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου

"Η απόφαση αυτή αντικατοπτρίζει μια πολύ σημαντική πολιτισμική αλλαγή που όλοι γιορτάζουμε, που δίνει δύναμη στις γυναίκες που είναι δραστήριες, έχουν ζωές με νόημα και ενθαρρύνουν τις υπόλοιπες γυναίκες στις κοινωνίες τους να κάνουν το ίδιο", ανέφερε σε δήλωσή της η πρόεδρος των καλλιστείων Miss Universe, Paula Shugart (τα καλλιστεία Miss USA ανήκουν στον οργανισμό Miss Universe).

"Αυτή η νέα κατεύθυνση του διαγωνισμού Miss Teen USA είναι ένας τέλειος τρόπος για να γιορτάσουμε τις δραστήριες ζωές που ζουν πολλές νεαρές γυναίκες και να θέσουμε ένα δυνατό παράδειγμα για τις συνομήλικές μας", τόνισε η πρώην Miss Teen USA, Katherine Haik, στην εφημερίδα USA Today.

Με αυτόν τον τρόπο, τα καλλιστεία μπορεί να αναζητούν την «τελειότητα», αλλά με έναν τρόπο που δείχνει πως ο δυναμισμός του γυναικείου φύλου, βγαίνει μπροστά και δίνει τη δυνατότητα σε όλες τις γυναίκες να κάνουν πραγματικές αλλαγές - ακόμη κι αν μιλάμε μόνο για ένα διαγωνισμό ομορφιάς!