Vogue SS16: Η Adriana Lima σου δείχνει τα γυαλιά που πρέπει να πάρεις φέτος το καλοκαίρι

Vogue SS16: Η Adriana Lima σου δείχνει τα γυαλιά που πρέπει να πάρεις φέτος το καλοκαίρι

Το top model σου... βάζει τα γυαλιά!

Ποια καλύτερη από την Adriana Lima για να σε βάλει σε καλοκαιρινό mood; Αυτό θα σκέφτηκε μάλλον και η Vogue Eyewear, η οποία διάλεξε για κεντρικό πρόσωπο της καμπάνιας της για τη σεζόν Άνοιξη-Καλοκαίρι 2016 το supermodel, αλλά και την Ινδή ηθοποιό Deepika Pandukone και την Κινέζα ηθοποιό Liu ShiShi.

Προορισμός; Τρεις πόλεις - το Los Angeles, το Dubai και το πάντα κλασικό και ρομαντικό Παρίσι.

Η εκρηκτική Βραζιλιάνα Adriana Lima ταξιδεύει στο Λος Άντζελες για να τιμήσει το δημιουργικό πνεύμα των διαφορετικών πολιτισμών της πόλης που λατρεύει τη διασκέδαση. Η εκστρατεία φωτογραφήθηκε από την Ellen von Unwerth, τη φωτογράφο των ωραιότερων γυναικών του πλανήτη, και αποτελείται από έξι ενσταντανέ στα οποία η Adriana εμφανίζεται φορώντας την τελευταία λέξη της μόδας σε Vogue Eyewear, ενώ παράλληλα μας ξεναγεί στις πιο εντυπωσιακές γωνιές του Λος Άντζελες.

IMAGE 0615FINAL 39b7b

Αντλώντας έμπνευση από τις μαγευτικές εικόνες, τον γεμάτο ενέργεια εκλεκτικό τρόπο ζωής του Λος Άντζελες και το πολυ-πολιτισμικό αστικό τοπίο, η εκστρατεία αυτή εστιάζει σε διαφορετικά, απτά, θηλυκά στιλ φτιαγμένα για ένα ατέρμονο καλοκαίρι. Πράγματι, τόσο η πόλη όσο και η συλλογή ταιριάζουν με τον γεμάτο φρεσκάδα τρόπο που η Adriana προσεγγίζει τη ζωή, πλαισιώνοντας ιδανικά το όραμά της για τη λιακάδα, την υγεία και την ευτυχία, όπου κι αν βρίσκεται ανά τον κόσμο!

IMAGE 0830FINAL 63687

«Η συνεργασία μου με την Ellen Von Unwerth για την καμπάνια της Vogue Eyewear Άνοιξη/Καλοκαίρι 2016 στις παραλίες Venice και Santa Monica ήταν απολαυστική», λέει η Adriana Lima. «Ήταν το τέλειο σκηνικό για μια συλλογή που αποτυπώνει την πραγματική ποιότητα αυτής της μοντέρνας και νεανικής μάρκας. Ανυπομονώ να δω την τελική καμπάνια και ελπίζω όλοι να απολαύσουν αυτά τα όμορφα γυαλιά όσο εγώ!».

VOGUE2 db971

Ο γεμάτος ενθουσιασμό και ζωντάνια χαρακτήρας της Adriana, αλλά και η fun διάθεσή της, μας εμπνέουν και μας δίνουν μια ευκαιρία για ένα sneak peek από τη ζωή μιας σταρ που διαρκώς ταξιδεύει σε όλοτον πλανήτη. Από το απαράμιλλο cool στιλ μιας jetsetter που προσγειώνεται στο Λος Άντζελες, έως το παιχνιδιάρικο ρομαντικό ραντεβού στη ρόδα του λούνα παρκ της Santa Monica ή ένα ενσταντανέ από την καθημερινή καλοκαιρινή διασκέδαση στην Venice Beach, η καμπάνια εξερευνά τις τελευταίες τάσεις για να δημιουργήσει ένα παγκόσμιο όραμα που εμπνέεται από την ομορφιά.

IMAGE 0218FINAL 1 baa45
VOGUE3 35961


Meet her in Los Angeles, λοιπόν, για την έναρξη του καλοκαιριού με ξεχωριστό στυλ - το στυλ της Vogue Eyewear!