Sea You Soon: Οι ωραιότερες πετσέτες θαλάσσης είναι ελληνικές!

Sea You Soon: Οι ωραιότερες πετσέτες θαλάσσης είναι ελληνικές!

Δυο αδέλφια δημιουργούν τις πιο chic πετσέτες θαλάσσης του καλοκαιριού

Αν σου ζητούσαν να περιγράψεις την Ελλάδα με μία μόνο λέξη, τουλάχιστον για εμάς, αυτή θα ήταν η «θάλασσα». Αυτό μάλλον είχαν στο μυαλό τους οι αδελφοί Γρηγόρης και Κωνσταντίνος Σαμάρας, όταν αποφάσισαν πριν 3 χρόνια να ξεκινήσουν το δικό τους επιχειρηματικό ταξίδι, ιδρύοντας το ελληνικό brand με πετσέτες θαλάσσης, Sea You Soon.

Sea You Soon VII 9af87

Μεγαλωμένοι σε οικογένεια υφασματέμπορων στα νότια προάστια της Αθήνας, τα δύο αδέλφια σχεδιάζουν, από το 2013, συλλογές από υφαντές πετσέτες, με τα καλύτερα φυσικά νήματα, βαμβάκι & Tencel!

Sea You Soon II f3a85

Προσεγμένες στην κάθε τους λεπτομέρεια, οι πετσέτες Sea You Soon είναι πιο απορροφητικές από βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό!

photo 3 0298b

Επιπλέον αν και μεγάλες (200 x 100 εκ) είναι ιδιαίτερα ελαφριές, πιάνουν πολύ λίγο χώρο στην τσάντα σου και μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις και ως παρεό, ψάθα ή coverup!

PHOTO 2 e6f3b

Ας τους γνωρίσουμε όμως καλύτερα...

SAMARAS GC f544a

Γρηγόρης & Κωνσταντίνος Σαμάρας

1. Ποια είναι η ιστορία γύρω από τη δημιουργία της επιχείρησης σας;

Όλα ξεκινούν πριν από 3 χρόνια με την επιθυμία μας να δημιουργήσουμε ένα premium beach lifestyle brand. Ο τομέας του beachwear στην επιχειρηματική του διάσταση, δεν γνωρίζει την ίδια ανάπτυξη όπως σε χώρες του εξωτερικού, ακόμη και αν η Ελλάδα είναι άρρηκτα συνδεδεμένη στην συνείδηση τόσο τη δική μας όσο και των επισκεπτών από άλλα κράτη ως απόλυτος προορισμός για καλοκαιρινές διακοπές.

PHOTO 1 17473

To "Sea You Soon" συνδυάζει δυο από τα πιο ιδιαίτερα συστατικά της ζωής που έχουν όλοι οι θαλασσινοί λαοί: την ίδια την θάλασσα και τη νοσταλγία να δεις τους αγαπημένους σου και πάλι μετά από καιρό μακριά.

2. Ποιος ή τι ήταν η έμπνευση για τη δημιουργία των Sea You Soon;

Ο ήλιος, η θάλασσα και το ελληνικό καλοκαίρι ήταν η αφετηρία μας. Η Sea You Soon, είναι κάτι παραπάνω από το όνομα της εταιρίας. Περιγράφει την φιλοσοφία της, συνδυάζοντας δυο από τα πιο ιδιαίτερα συστατικά της ζωής που έχουν όλοι οι θαλασσινοί λαοί: την ίδια την θάλασσα και τη νοσταλγία να δεις τους αγαπημένους σου και πάλι μετά από καιρό μακριά.

11 62d6f

3. Πόσο ελληνικό είναι το δικό σας προϊόν ή δημιούργημα;

Η Sea You Soon δεν είναι ένα ελληνικό brand μόνο στην ετικέτα. Σχεδιάζεται στην Ελλάδα, γεννήθηκε από Έλληνες και πάνω από όλα "κλείνει" το ελληνικό καλοκαίρι μέσα της.

4. Που γίνεται η παραγωγή και τι πρώτες ύλες χρησιμοποιείτε;

Οι Sea You Soon παράγονται κατά 60% στην Ελλάδα από υψηλής ποιότητας νήματα, tencel και βαμβάκι. Η παράγωγη γίνεται εξολοκλήρου σε αργαλειό από ντόπιους υφαντουργούς και ειδικούς τεχνίτες που πλέκουν τα κρόσσια χειροποίητα σε όλες μας τις πετσέτες.Η προσθήκη του νήματος tencel, τις καθιστά 50% πιο απορροφητικές από βαμβάκι, πιο μαλακές από μετάξι και πιο δροσερές από λινό. Αξίζει να σημειωθεί ότι ειδικό καρτελάκι πιστοποίησης ποιότητας από την Αυστριακή Lenzing ΑG, παγκόσμιο ηγέτη στην παραγωγή οργανικών ινών, συνοδεύει όλα μας τα προϊόντα.

Sea You Soon VI 01175

Η Sea You Soon «κλείνει» μέσα της το ελληνικό καλοκαίρι

5. Το εξωτερικό τι ρόλο παίζει για τη Sea you Soon; Υπάρχει αυτή τη στιγμή εξαγωγική δραστηριότητα και αν ναι σε ποιες χώρες;

Με γνώμονα ότι η Sea You Soon προσφέρει την ολοκληρωμένη εμπειρία ενός premium beach lifestyle brand όπου υπάρχει καλοκαίρι, σαφώς και το εξωτερικό είναι ένας σημαντικός τομέας στις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Ήδη έχουμε αναπτύξει ένα δίκτυο συνεργασιών, σε χώρες όπως η Γερμανία, Λίβανο, Αίγυπτο και πρόσφατα στις ΗΠΑ.

5 800x478 6b91f

Ανακάλυψε περισσότερα στη σελίδα του Sea You Soon στο Facebook, στο Instagram αλλά και στο www.seayousoon.gr.