Το δυναμικό μήνυμα του supermodel για όσους επικρίνουν μια γυναίκα για τα κιλά της

Το δυναμικό μήνυμα του supermodel για όσους επικρίνουν μια γυναίκα για τα κιλά της

Το ξέσπασμα της Ashley Graham είναι αφορμή για να αγαπήσεις περισσότερο το σώμα σου

Η Ashley Graham δεν είναι το τυπικό skinny ψηλό ξανθό μοντέλο. Η ίδια έχει διαφορετικό σωματότυπο, καμπύλες κι ένα πραγματικά υπέροχο πρόσωπο - στοιχεία που την έχουν βοηθήσει να ξεκινήσει μια σημαντική καριέρα στο modelling.

Κι ενώ όταν έκανε τα πρώτα της βήματα στο χώρο, όλοι κατέκριναν το γεγονός πως δεν είχε το «ιδανικό» σώμα, τώρα είναι η πρώτη φορά που οι χρήστες των social media την αποκάλεσαν "υπερβολικά αδύνατη".

Δες επίσης:

Αυτή η φωτογραφία του supermodel θα σε κάνει να αγαπήσεις το σώμα σου

Η ίδια δημοσίευσε πρόσφατα μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από τα γυρίσματα του "America's Next Top Model", όπου εργαζόταν ως κριτής και έγραψε στη λεζάντα: «Ήταν μια από αυτές τις φωτογραφίες που κοιτάζεσαι και λες στον εαυτό σου, 'ΝΑΙΙΙΙ, HONEY! Φαίνομαι πραγματικά καλή».

13739584 1744663475791359 782401254 n 1

Αυτό στάθηκε αφορμή για αρνητικά σχόλια από τους followers της, αφού, στη φωτογραφία η Graham φαινόταν αρκετά πιο αδύνατη απ' ότι συνήθως και οι θαυμαστές της ένιωσαν έτσι προδομένοι, γράφοντάς της πως «αν δεν αισθάνεται η ίδια άνετα με το σώμα της, μάλλον έχει αρχίσει να συμμορφώνεται με τα χολιγουντιανά πρότυπα, όπου θεωρείται πιο όμορφο το πιο αδύνατο σώμα».

Φυσικά, η Ashley αντέδρασε αμέσως, μέσω Instagram και μέσω Snapchat, λέγοντας πως έχει απλά βαρεθεί την κριτική. «Πρώτα οι άνθρωποι έρχονται στη σελίδα μου και σχολιάζουν άσχημα το σώμα μου γιατί έχω παραπάνω κιλά, μετά επειδή έχω λιγότερα, γιατί δεν είμαι αρκετά καλή για τα δικά τους δεδομένα. Αλλά στο τέλος της ημέρας, είμαι αρκετά καλή για μένα. Γυμνάζομαι όχι για να χάσω βάρος, αλλά για να προσέξω την υγεία μου. Και τελοσπάντων, αν ήθελα να χάσω βάρος, αυτή η απόφαση θα ήταν μόνο δική μου», είπε, δίνοντας έτσι την απάντησή της με τον καλύτερο τρόπο.