Τα νέα NMD sneakers της adidas για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 θα φέρουν το στυλ στα πόδια σου

Τα νέα NMD sneakers της adidas για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2016 θα φέρουν το στυλ στα πόδια σου

Το αγαπημένο sneaker των urban lovers επιστρέφει για να συνεχίσει το ταξίδι του στους δρόμους της πόλης, με νέες μοναδικές αποχρώσεις και καινοτόμες τεχνολογίες!

Το ΝMD επιστρέφει δυναμικά για να σημαδέψει και πάλι το street style με νέα σχέδια και χρώματα. Το απόλυτο sneaker συνδυάζει μοναδικά το iconic DNA των adidas Originals και το σύγχρονο design με τις καινοτόμες, επαναστατικές τεχνολογίες του σήμερα. Τα νέα NMD έρχονται και είναι εμπνευσμένα από αυτούς που βλέπουν το παρελθόν σαν έναν καμβά πάνω στον οποίο σχεδιάζουν το δικό τους μέλλον κάθε μέρα με τις επιλογές τους και τις περιπέτειες τους στους δρόμους της πόλης.


Τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνα 2016, το ΝΜD συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία και παρουσιάζει νέα μοντέλα και χρωματικούς συνδυασμούς που εμπνέονται από το χθες και επαναπροσδιορίζουν το streetwear του σήμερα.


Το νέο NMD COLOR BOOST γεμίζει για πρώτη φορά με χρώμα όλα τα στοιχεία του sneaker, ακόμα και την πρωτοποριακή σόλα BOOST. Το ΝMD_R1 έρχεται σε δύο νέες αποχρώσεις, Solar Red και Core Black, διατηρώντας τον αρχικό σχεδιασμό με την ελαστική πλέξη στο επάνω μέρος, τις τρεις χαρακτηριστικές ρίγες της adidas στο πλάι και στο πίσω μέρος της φτέρνας και φυσικά την εμβληματική πλέον σόλα BOOST. Στην ίδια σειρά συναντάμε και το νέο σχέδιο του NMD_XR1 με ένα εντυπωσιακό εφέ διχρωμίας σε τόνους του μαύρου, με premium υλικά καθώς και την επαναστατική πλέξη micro rib Primeknit. Ο σχεδιασμός ολοκληρώνεται με τα χαρακτηριστικά EVA plugs του NMD, παραμένοντας πιστό στο στυλ που το έχει καθιερώσει.

unnamed 1
unnamed
unnamed 5

Οι νέες αφίξεις του NMD συνεχίζονται με το NMD R1 REFLECTIVE PACK, με τολμηρό, καινοτόμο σχεδιασμό. Το μοντέλο του OG NMD ανανεώνεται με μια αυστηρή τονική προσέγγιση όσον αφορά τον ασύγκριτο σχεδιασμό του. Όλα τα στοιχεία που συνθέτουν το sneaker παρουσιάζονται αποκλειστικά σε καθαρές παλέτες του άσπρου και του μαύρου, ενώ το ανακλαστικό φινίρισμα της πλέξης στο επάνω μέρος του καθιερωμένου NMD_R1 είναι μια ακόμα ενδιαφέρουσα παραλλαγή που ενισχύει το φουτουριστικό look του και τραβάει τα βλέμματα, ακόμα και τα πιο σκοτεινά βράδια σε κάθε γωνία της πόλης.

unnamed 2
unnamed 3


Τέλος, το νέο NMD_XR1 W μεταμορφώνεται, αποκλειστικά και μόνο για τις γυναίκες. Ως βάση του sneaker παραμένει η κλασική πλέξη στο επάνω μέρος, σε vintage τόνους του άσπρου. Το χαρακτηριστικό TPU στη φτέρνα γίνεται premium suede ενώ προστίθεται εξωτερικό cage που κάνει το συγκεκριμένο NMD μοναδικό και το ιδανικό γυναικείο sneaker για αυτό το καλοκαίρι.

unnamed 4

Το NMD_XR1 W GLITCH PACK είναι και αυτό καθαρά γυναικεία υπόθεση. Σε Collegiate Grey απόχρωση το ξεχωριστό design του sneaker αναδεικνύεται με την ενιαία flat-knit ύφανση που διαθέτει σε όλο το μήκος της πάνω πλευράς ενώ ολοκληρώνεται με premium δέρμα στο πίσω μέρος του παπουτσιού.

unnamed 6

Σε συνδυασμό με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες, δημιουργείται ένα ξεχωριστό αποτέλεσμα αντίστοιχο της σύγχρονης αισθητικής του NMD.


Τα νέα NMD θα είναι διαθέσιμα από τις 26/08 στο adidas Originals Fashion Corner στο attica City Link και σε επιλεγμένα sneaker stores σε όλη την Ελλάδα.