Η Amy Schumer και οι καυστικές δηλώσεις της για το Met Gala που θα εξοργίσουν την Anna Wintour

Η Amy Schumer και οι καυστικές δηλώσεις της για το Met Gala που θα εξοργίσουν την Anna Wintour

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δε θέλει να ξαναπάει γιατί «πέρασε χάλια»

Οφείλουμε να παραδεχτούμε πως θέλει πολλά κότσια για να αντιταχθείς στην Anna Wintour.

Η Amy Schumer, λοιπόν, όταν ρωτήθηκε από τον Howard Stern για το πώς πέρασε στο Met Gala που πραγματοποιήθηκε το Μάιο, όχι μόνο δε δίστασε να πει την πραγματική της γνώμη, αλλά μίλησε με τα χειρότερα λόγια για την εκδήλωση που διοργάνωσε η σιδηρά κυρία της μόδας. Ενώ οι περισσότεροι celebrities θα έδιναν τα πάντα για μια πρόσκληση, η ίδια είπε πως το βράδυ της εκεί της φάνηκε σαν τιμωρία.

«Έφυγα όχι όποτε έπρεπε. Έφυγα νωρίτερα από την ώρα που έπρεπε. Γνώρισα τη Beyoncé και μου είπε 'Αυτό είναι το πρώτο σου Met Gala;' κι εγώ ήμουν σε φάση 'Είναι το τελευταίο μου'. Ήμασταν ντυμένοι σαν ηλίθιοι. Δεν έχω κανένα ενδιαφέρον για τη μόδα. Μου αρέσει η ιδέα του να πηγαίνω κάπου ντυμένη, έτσι ώστε να είμαι άνετη, cool, αυτό μου αρέσει. Αλλά πέραν αυτού, δε με νοιάζει».

amy schumer 17040236 962c 4be1 a29f 1c951d4f5d48

Η Amy Schumer στο Met Gala

Η Amy Schumer δεν είναι η πρώτη διάσημη ηθοποιός που δηλώνει ανοιχτά πως δεν της άρεσε το Met Gala. Πέρυσι, η Tina Fey είχε δηλώσει πως θεωρεί το gala «μια παρέλαση ηλιθίων», ενώ στο παρελθόν και η Gwyneth Paltrow είχε μιλήσει με τα χειρότερα λόγια γι' αυτό: «Δε σκοπεύω να ξαναπάω ποτέ. Είχε τόσο κόσμο. Δεν διασκέδασα καθόλου, είχε πει και όντως δεν περπάτησε ποτέ ξανά στο κόκκινο χαλί του event».

Θυμήσου:

Met Gala 2016: Οι διάσημες εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε από το λαμπερό κόκκινο χαλί