Ποια είναι η έκπληξη που ετοιμάζει η Victoria's Secret για το μεγάλο show της χρονιάς;

Ποια είναι η έκπληξη που ετοιμάζει η Victoria's Secret για το μεγάλο show της χρονιάς;

Τι λένε οι φήμες;

Μπορεί να είναι μόλις Σεπτέμβριος, όμως για το fashion show της Victoria's Secret, που πραγματοποιείται παραδοσιακά κάθε Νοέμβριο, οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη ποια μοντέλα θα περπατήσουν με τα διάσημα φτερά του οίκου εσωρούχων και σύμφωνα με το WWD, το πρώτο στοιχείο-έκπληξη για τη φετινή πασαρέλα είναι η τοποθεσία!

Ο πιο δημοφιλής προορισμός για το show είναι η Νέα Υόρκη, ενώ τα supermodels έχουν στο παρελθόν περπατήσει και σε άλλες λαμπερές πόλεις, όπως το Los Angeles, το Miami, αλλά και τις Κάννες (το 2000).

vsmodels

Πού θα δούμε τα καλύτερα κορμιά του modelling με τα εσώρουχά τους, φέτος; Φήμες αναφέρουν πως η Πόλη του Φωτός θα γεμίσει από "αγγελάκια"! Μάλιστα, μόλις λίγες εβδομάδες πριν, οι Martha Hunt και Alessandra Ambrosio βρέθηκαν στο Παρίσι για τα γυρίσματα της εορταστικής καμπάνιας του brand, υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Michael Bay (Transformers).

384FBCB600000578 3787870 image a 33 1473800329155

φωτογραφία από τα γυρίσματα της holiday καμπάνιας του brand

Υπεύθυνοι της εταιρείας αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο, όμως κάτι μας λέει πως πολύ σύντομα θα δούμε την πιο στυλάτη πόλη του πλανήτη να ζει σε ρυθμούς... Victoria's Secret!

Διάβασε ακόμα:

Βγαλμένη από παραμύθι: Η Gigi Hadid στην ωραιότερη φωτογράφιση που έχει κάνει ποτέ