Η επική πτώση της Bella Hadid στην πασαρέλα και όλα όσα είδαμε στο show του Michael Kors (+βίντεο)

Η επική πτώση της Bella Hadid στην πασαρέλα και όλα όσα είδαμε στο show του Michael Kors (+βίντεο)

Η... τούμπα του μοντέλου, οι διάσημες καλεσμένες και τα υπέροχα looks που προτείνει ο διάσημος σχεδιαστής

Δεν είναι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που είδε ξαφνικά την πασαρέλα να χάνεται κάτω από τα πόδια της. Η Bella Hadid σκόνταψε πάνω στα πανύψηλα τακούνια της, καθώς περπατούσε με χάρη στο catwalk του Michael Kors και η πτώση, αλλά και ο εντελώς αγέρωχος τρόπος με τον οποίο την αντιμετώπισε, έκαναν το γύρο του κόσμου.

Διάβασε ακόμα:

Style icon: Όλα τα υπέροχα outfits που φόρεσε η Victoria Beckham στην εβδομάδα μόδας

GettyImages 605664602


Η Bella χαμογέλασε, στάθηκε στα πόδια της και συνέχισε να περπατά σα να μη συνέβη τίποτα και το show συνεχίστηκε κανονικά.
Στην πασαρέλα είδαμε επίσης και τις Kendall Jenner, Joan Smalls και Romee Strijd, ενώ στην πρώτη σειρά κάθισαν οι Emily Blunt, Sienna Miller, Chrissy Teigen, αλλά και οι Nina Agdal, Jessica Hart, Harley Viera Newton και η πριγκίπισσα Olympia, κόρη της Marie Chantal και του πρίγκιπα Παύλου.

https://www.instagram.com/p/
https://www.instagram.com/p/

Η έμπνευση του σχεδιαστή για τη συλλογή: Ο Michael Kors είχε ως μούσες του τις Barbara Stanwyck, Katharine Hepburn και Kim Basinger, οι οποίες «ήταν γυναίκες που ήταν προκλητικές, με διάθεση για φλερτ, αλλά είχαν τον έλεγχο».

Ακριβώς αυτό το ύφος διέπει τα runway looks για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 και με αυτά τα outfits, πραγματικά ανυπομονούμε να έρθουν ξανά ζεστές μέρες.

Δες ολόκληρο το show παρακάτω: