New Generations Fashion Lines: Νέοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις συλλογές τους για καλό σκοπό!

New Generations Fashion Lines: Νέοι σχεδιαστές παρουσίασαν τις συλλογές τους για καλό σκοπό!

Δευτέρα 26 Μαρτίου βράδυ, σβήνουν τα φώτα και το πρώτο μεγάλο fashion show των Νέων Σχεδιαστών κλείνει τις πόρτες του, με τις καλύτερες εντυπώσεις.


Εκατοντάδες οι επισκέπτες (ξεπέρασαν τους 700) και ανάμεσά τους έδωσαν το παρόν γνωστές βιοτεχνίες ρούχων, showrooms της Αθήνας, πολλοί σχεδιαστές, δημοσιογράφοι αλλά και celebrities, που έδωσαν το στίγμα τους και επιβεβαίωσαν όλοι, τον ουσιαστικό ρόλο που θα παίξει στην επαφή των σχεδιαστών με την αγορά εργασίας, η συγκεκριμένη διοργάνωση.

LP1 4696


Οι διοργανωτές – stalexpo + Ερωτόκριτος Κιμιωνής - υποδέχτηκαν τον Πατέρα Αντώνιο τον ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, ο οποίος τίμησε την εκδήλωση με την παρουσία του και ευχαρίστησε όλους δημόσια για τη στήριξη.

Ιδιαίτερη η παρουσία της Α.ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε – ειδικός χορηγός – με μία εντυπωσιακή μοτοσυκλέτα στην είσοδο.


Ξεχωρίσαμε παρουσίες όπως του κ. Πρινιωτάκη, από το πανεπιστήμιο του Πειραιά που προσφέρει την υποτροφία σε έναν σχεδιαστή, τον κ. Κατσιγιάννη πρόεδρο του Ελληνοκαναδικού Επιμελητηρίου, τους σχεδιαστές Λάκης Γαβαλάς, Πάρις Βαλταδώρος, Χάρις Μητσιόπουλος, ΝΕΝΕ, Δήμητρα Αντωνέα , Κατερίνα Σαβράνη, Πάνος Απέργης, Γιάννης Στρέπκος, οίκοι μόδας Καραβερβέρη Όλγα, Μαρία Θεοτόκη, Αmarisso, Giorgio Agioutanti, Vinteli, Paul Christoph, καλλιτέχνες Κάτια Πάσχου,Πέμυ Ζούνη, Πέτρος Ιμβριος και Shaya.


Και το show αρχίζει!

Η Ilenia Williams η φρέσκια παρουσία που σηματοδότησε το event, προλογίζει την εκδήλωση και ήδη έχει μεταδοθεί η ενέργεια των νέων δημιουργών στους επισκέπτες.

LP1 4733

Το χειροκρότημα αυθόρμητο και αληθινό για το διαφορετικό αυτό show και τις δημιουργίες των νέων σχεδιαστών.
Γυναικεία, casual, ανδρικά, νεανικά, street fashion, κλασικά απογευματινά και βραδινές τουαλέτες παρελαύνουν στα μάρμαρα του περιστυλίου του Ωδείου και εντυπωσιάζουν το κοινό.

LP1 4774

Η καλλιτεχνική υπογραφή του Μιχάλη Πάντου, πραγματικά έδωσε τη μόδα των νέων ταλέντων από ένα άλλο πρίσμα.


Η σχολή FREDDY MAKE STAGE έβαλε την πινελιά του στο μακιγιαζ και έκανε τη διαφορά, με προιόντα ERRE DUE
Ο Χρήστος Μπαιραμπάς, creative hairstylist, που επιμελήθηκε τα χτενίσματα κέρδισε τις εντυπώσεις.


Oι διοργανωτές ανακοίνωσαν ότι το επόμενο ΝGFL θα γίνει 18 & 19 ΜΑΡΤΙΟΥ 2017.