TV31100: Η Benetton παρουσιάζει «το ιδανικό πουλόβερ»!

TV31100: Η Benetton παρουσιάζει «το ιδανικό πουλόβερ»!

Από την πρωτοποριακή τεχνολογία πλεξίματος που δημιουργήθηκε στα εργαστήρια της Benetton στο Τρεβίζο της Ιταλίας, η εταιρία παρουσιάζει τη συλλογή TV31100, μια νέα ιδέα για τα πουλόβερ. Τα χαρακτηριστικά της συλλογής είναι η προσήλωση στην παράδοση και η κατασκευαστική εμπειρία που συνδυάζονται με οικολογική συνείδηση και κοσμοπολίτικο στυλ αναλλοίωτο στο χρόνο.

Μαλακά, χωρίς ραφές, με γραμμές που αγκαλιάζουν το σώμα για άψογη εφαρμογή, με ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες, εξαιρετικής ποιότητας νήματα (90% μαλλί μερινό και 10% κασμίρ), και φυσικά μεγάλη παλέτα χρωμάτων. Τα πουλόβερ, απαραίτητα και βασικά κομμάτια της χειμερινής γκαρνταρόμπας συνδυάζονται με ένα τζάκετ, ένα τζην παντελόνι, μία φούστα pencil ή με ένα παλτό.

TV31100: Το όνομα αποτελεί στην ουσία τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής του Τρεβίζο όπου ιδρύθηκε το 1965 ο Όμιλος Benetton. Είναι κάτι παραπάνω από ένα «συνηθισμένο» πουλόβερ, είναι η αγάπη για την κληρονομιά του ονόματος Benetton, είναι το ιταλικό στυλ και η τεχνολογική καινοτομία. Η Benetton αποφάσισε να αποτίσει φόρο τιμής στο πρώτο πουλόβερ που κατασκευάστηκε κι έτσι επανέφερε στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Τρεβίζο 36 μηχανές πλεξίματος προκειμένου να κατασκευάσει ένα εξολοκλήρου “Made in Italy” προϊόν. Η ιδέα ήταν να κατασκευαστεί ένα προϊόν που όχι μόνο θα τιμά τις ρίζες και την ιστορία του ονόματος της Benetton, αλλά και θα ενσωματώνει το πρωτοποριακό πνεύμα της εταιρείας και θα ανανεώνει τη σύνδεση με τη «γενέτειρά» της.

Αφού πληρούνται όλες αυτές οι προϋποθέσεις, η συλλογή TV31100 αποτελεί την υπογραφή της Benetton για την ποιότητα, την άνεση και το χρώμα, τα σύγχρονα σχέδια και τα ρούχα που ταιριάζουν σε όλους και φοριούνται σε κάθε περίσταση, casual ή επίσημη.

Κατασκευασμένα με την επαναστατική τεχνολογία «Whole Garment», τεχνική πλεξίματος που μειώνει στο ελάχιστο το μαλλί που δεν χρησιμοποιείται κι έχει ελάχιστη επίδραση στο περιβάλλον, τα προϊόντα της σειράς TV31100 δεν έχουν καθόλου ραφές ώστε να αγκαλιάζουν το σώμα και να παρέχουν ευκολία στις κινήσεις.

Διαθέσιμα σε περιορισμένο αριθμό από το Νοέμβριο του 2016, η συλλογή TV31100 για άνδρες και γυναίκες θα διατίθεται σε έξι χρωματικές επιλογές: Μαύρο, πράσινο, κόκκινο, μπλε, μωβ και κίτρινο.

benettongroup.com
benetton.com
#TV31100
#clothesforhumans
#benetton
facebook.com/benetton

twitter.com/benetton

youtube.com/benetton
instagram.com/benetton