Grand Opening: Εγκαίνια του νέου καταστήματος ZOLOTAS στο Παρίσι

Grand Opening: Εγκαίνια του νέου καταστήματος ZOLOTAS στο Παρίσι

O Οίκος ZOLOTAS μαζί με εκλεκτούς του φίλους, την Πέμπτη 01 Δεκεμβρίου, εγκαινίασε το νέο του κατάστημα στο Παρίσι.

γ Ευ Δ Ε ZOLOTAS
Marianne Le Clere Papalexis Α Β Ν Β Γ Valery Giscard dEstaing ι Βφ Δ Ζ Γ Ε Γ Χυ Γ ε Βψ α Ηψ ι Βφ Δ Ζ Γ Γ μ Κ Εχ Β Γ Τ Β Ζ υ Γ
Gabriella Spader
zolotasnewparisboutiquesalon

Το νέο κατάστημα βρίσκεται στον αριθμό 3, της οδού de Miromesnil/Faubourg Saint–Honoré.
Η Πρόεδρος του Οίκου, Marianne Le Clère–Papalexis και ο Διευθύνων Σύμβουλος & Καλλιτεχνικός Διευθυντής, Γιώργος Παπαλέξης, είχαν την τιμή να καλωσορίσουν ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχνών από όλο τον κόσμο. Προσωπικότητες γνωστές για την ενεργή συνεισφορά τους στην σύγχρονη ιστορία των δυο χωρών, Ελλάδα-Γαλλία, είχαν την ευκαιρία να ανακαλύψουν τις εμβληματικές συλλογές του Οίκου ZOLOTAS.

Μετά τα εγκαίνια ακολούθησε στην Ελληνική Πρεσβεία δείπνο και παρουσιάστηκε το νέο γούρι της χρονιάς CALYPSO όπου μέρος των εσόδων του, στην Γαλλία θα διατεθούν για την υποστήριξη του έργου της SIDACTION. Μετά τον χαιρετισμό της Πρέσβεως κυρίας Μαρίας Θεοφίλη ο κύριος Γιώργος Παπαλέξης ανακοίνωσε την συνεργασία με την SIDACTION και τόνισε επίσης την δεκαετή υποστήριξη του Οίκου στο αξιέπαινο έργο της ΕΛΕΠΑΠ στην Ελλάδα. Η αγαπημένη γαλλίδα ηθοποιός και Αντιπρόεδρος της SIDACTION κυρία Line Renaud, εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες της ως προς τον Οίκο ZOLOTAS και την προσωπική της δέσμευση στον αγώνα της SIDACTION.

Στην συνέχεια οι εκλεκτοί καλεσμένοι απήλαυσαν την ευφάνταστη παράσταση CALYPSO με πρωταγωνίστρια την ηθοποιό Στεφανία Καπετανίδη όπου υποδύθηκε το ρόλο της Καλυψούς και απήγγειλε στίχους του ποιητή Μάκη Μαλαφέκα με ορχηστρική συνοδεία βιολοντσέλου και φλάουτου.

Στα εγκαίνια και στην δεξίωση παρευρεθήκαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος Valéry Giscard d’Estaing, ο πρώην Υπουργός Jean-Pierre Chevènement και η σύζυγός του του Nisa γνωστή γλύπτρια, οι επιχειρηματίες Georges Panayiotis, Olivier Mellerio, Bruno Delaye, ο εφοπλιστής Φίλιππος Τσαγκρίδης, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γαλλίας Εμμανουήλ Αδαμάκης, πολλοί ηθοποιοί μεταξύ των οποίων οι Andrea Ferréol, Laurie Cholewa, Sandra Zeitoun, Tomer Sisley .
Καταστήματα ZOLOTAS:
Παρίσι 3, rue de Miromesnil / Faubourg Saint–Honoré, Paris, 75008 Tel. +33 (0) 1 71 18 32 68 e-mail: sales@zolotas.gr
Αθήνα Πανεπιστημίου 10, 106 71, τηλ. : 210 – 3601272 e-mail: sales@zolotas.gr