Η Λιλή Χατζοπούλου επιλέγει ξεχωριστά κομμάτια από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους μόδας

Η Λιλή Χατζοπούλου επιλέγει ξεχωριστά κομμάτια από τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους μόδας

Τα Χριστούγεννα έρχονται και ψάχνεις απεγνωσμένα ένα πρωτότυπο κομμάτι για να ξεχωρίσεις στο ρεβεγιόν! Παρόλα αυτά, δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι.

Ανακαλύψαμε για σένα έναν χώρο όπου θα βρεις συγκεντρωμένους τους μεγαλύτερους ιταλικούς οίκους μόδας με πολλές επιλογές για τις γιορτινές σου εμφανίσεις!

Τα καλύτερα κομμάτια από κολεξιόν των Anna Rachele, Mariela Rosati, Kathleen Madden, Leonora, dip, Venisage κ.α. βρίσκονται συγκεντρωμένα στο Χαλάνδρι, στο όμορφο showroom της «Λιλής Χατζοπούλου»!

1 9

Η ιστορία ενός από τα πιο σημαντικά one-stop-shop της μόδας

Η «Λιλη Χατζοπούλου» ως εταιρεία ιδρύθηκε από τη Λιλή και τον Δημήτρη Χατζόπουλο το 1987. Ήταν πραγματικά ένα πρωτοποριακό εγχείρημα καθώς ήταν από του πρώτους χώρους προσωπικής εξυπηρέτησης στο χώρο της γυναικείας μόδας στην Ελλάδα!

Στη διάρκεια αυτών των τριάντα ετών, η «Λιλή Χατζοπούλου» κατάφερε να αναπτύξει ξεχωριστή σχέση με τους πελάτες και μεταφέρθηκε σε έναν ιδιόκτητο χώρο στη Ζαν Μωρεάς 80 στο Χαλάνδρι, όπου στεγάζεται έως και σήμερα.

Η εταιρεία ωστόσο, δεν σταματά εκεί. Η σχέση εμπιστοσύνης που χτίστηκε μες στο χρόνο με τα καλύτερα ιταλικά εργοστάσια, οδήγησε στην επίτευξη σημαντικών αποκλειστικοτήτων για τη χώρα μας, καθιστώντας την εταιρεία ένα από τα σημαντικά one-stop-shop της μόδας με αποτέλεσμα οι σχεδόν 12.000 πελάτισσες της εταιρείας να βρίσκουν πάντα μοναδικά κομμάτια.

AR AI 16172040

Εντυπωσιακές κολεξιόν με επιλογές για κάθε στιγμή της ημέρας

Ποια είναι όμως σήμερα η «Λιλή Χατζοπούλου»;

Η κυρία Λιλή Χατζοπούλου παραμένει σήμερα μία δυναμική γυναίκα με μεγάλη, πλεόν, εμπειρία στον χώρο της γυναικείας μόδας.

Μαζί με μία ομάδα νεών, ταλαντούχων συνεργατών με νέες ιδές στο χώρο της μόδας συνεχίζουν και εξελίσσουν την ιστορία της επί 30 έτη μπουτικ στο Χαλάνδρι. Εκεί μπορείς θα βρεις μοναδικά κομμάτια που θα σου χαρίσουν κομψότητα και στυλ για να ξεχωρίσεις τόσο στις βραδινές, όσο και στις πρωινές σου εμφανίσεις. Με δυνατότητα ποιοτικών επιλογών για κάθε ηλικία όπως και μεγάλα μεγέθη- που εξυπηρετούν τις πολλές και διαφορετικές ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας!

Το σημαντικότερο όμως είναι οι έμπειροι συνεργάτες που θα σου δώσουν στυλιστικές συμβουλές προτείνοντας τα σύνολα που σου ταιριάζουν περισσότερο. Και αν χρειαστεί, θα το προσαρμόσουν στα μέτρα σου για να έχει τέλεια εφαρμογή για μία αψεγάδιαστη εμφάνιση!

Απόλαυσε πρώτη τις τελευταίες κολεξιόν στις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας

Παραμένοντας πιστή στην ιδέα της υψηλής ραπτικής, η «Λιλή Χατζοπούλου» χρησιμοποίησε εξαρχής ως όχημα γνωριμίας με τους πελάτες τις επιδείξεις μόδας σε έγκριτους χώρους όπως : Κολλέγιο Ψυχικού και σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες όπως Hilton, Grande Bretagne και Πεντελικόν ώστε οι ενδιαφερόμενες να μπορούν κάθε φορά να θαυμάζουν τις τελευταίες κολεξιόν των αγαπημένων τους οίκων μόδας.



Κάνε μία επίσκεψη στον ζεστό, προσωπικό χώρο για να γνωρίσεις από κοντά τους ανθρώπους που είναι ειδικοί σε θέματα κομψότητας και ομορφιάς και μπορούν να σου βρουν το κατάλληλο ρούχο για κάθε περίσταση! Θα δεις ότι θα αναπτύξεις μία πραγματική σχέση μαζί τους και θα φύγεις με αυτό που έψαχνες αλλά και ένα μεγάλο χαμόγελο!

Περισσότερες πληροφορίες θα βρεις εδώ