Από τα editorials της Vogue στη ντουλάπα σας!

Από τα editorials της Vogue στη ντουλάπα σας!

Όταν ήμουν φοιτήτρια διάβαζα μετά μανίας τη Vogue και ονειρευόμουν ότι μια μέρα θα φορούσα κι εγώ τα ρούχα, τα παπούτσια και τα απίστευτα αξεσουάρ που έβλεπα στη «βίβλο» της μόδας. Τα χρόνια πέρασαν και εγώ συνέχισα να «μελετώ» τη Vogue, αντλώντας έμπνευση από αυτή και παίρνοντας μαθήματα στιλ, κατευθείαν από τα ντεφιλέ. Ωστόσο, τώρα πια δεν είμαι πια φοιτήτρια, αλλά μια εργαζόμενη γυναίκα που έχει τη δυνατότητα να φοράει τα αγαπημένα της σύνολα, κατευθείαν από τα editorials του γνωστού περιοδικού μόδας!

Όταν λέω κατευθείαν, εννοώ έπειτα από μια μικρή έρευνα αγοράς σε ένα εμπορικό κέντρο το οποίο, όποια στιγμή κι αν επισκεφτώ, θα χαλαρώσω, θα διασκεδάσω με την παρέα μου και θα βρω τα εντυπωσιακά και πάντα «in fashion» κομμάτια που ψάχνω: Το Golden Hall.

Πώς θα είστε και εσείς πάντα και παντού στη μόδα; Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και ξεκινήστε τη σεζόν στιλάτα και δυναμικά.

2

Golden Hall

Βάλτε στη ζωή σας τη βρετανική κομψότητα

Για να αποκτήσει μια γυναίκα ένα look που θα την κάνει να ξεχωρίσει, χρειάζεται πινελιές βρετανικής κομψότητας σε κάθε της εμφάνιση, όπως εκείνες που θα σας χαρίσουν τα κοσμήματα της Links of London.

3

Links of London (Τηλ: 210 6855848)

Η Links of London ιδρύθηκε το 1990 και από την πρώτη μέρα, ο ιδιαίτερος σχεδιασμός, η μοναδική κατασκευή και η χρήση των καλύτερων υλικών παραμένουν αδιαπραγμάτευτες αξίες κατά τη δημιουργία κάθε νέας κολεξιόν.

4

Links of London

Στον πρώτο όροφο του Golden Hall θα βρείτε μοναδικά κοσμήματα σε ασήμι, χρυσό και ροζ χρυσό, καθώς και υπέροχα διαχρονικά ρολόγια. Μεταξύ άλλων, φέτος, μας γοήτευσε η συλλογή «hope» -δηλαδή ελπίδα- στην οποία βρήκαμε κολιέ, σκουλαρίκια και βραχιόλια με μαργαριτάρια και κίτρινο χρυσό 18 καρατιών.

5

Links of London στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Επιλέξτε stylish outfit από τα πιο hot brands της αγοράς

Η αλήθεια είναι, βέβαια, ότι η μόδα δεν είναι εύκολη υπόθεση και για να μπορεί μια γυναίκα να κυκλοφορεί από το πρωί μέχρι το βράδυ μοιάζοντας να έχει βγει από… τα editorials της Vogue, χρειάζεται χρόνος και καλό ψάξιμο. Ευτυχώς, στο κατάστημα Zilly στο Golden Hall θα ντυθείτε με στιλ και θα βρείτε τα σύνολα που θέλετε, χωρίς να κουραστείτε.

6

Zilly (Τηλ: 210 6837792)

Πρόκειται για μια multi-brand high-end street fashion boutique, που εδώ και 10 χρόνια προσφέρει συλλογές από τα πιο hot international brands της αγοράς, όπως οι οίκοι μόδας Anna Sui, Diane Von Furstenberg, Isabel Marant, Laura Urbinati, Marc by Marc Jacobs (γυναικεία και αντρικά) και Phillip Lim (γυναικεία και αντρικά). Σε κάθε επίσκεψη σας στο κατάστημα θα βρείτε day to nightwear σχέδια, επιλεγμένα πολύ προσεκτικά, τα οποία καλύπτουν όλες τις ανάγκες της σύγχρονης γυναίκας που νιώθει young και stylish, προσφέροντας τάσεις αλλά και timeless επιλογές.

7

illy

Fashion tips για τον Χειμώνα του 2017

Πάντως, τον Χειμώνα του 2017 αξίζει να δώσετε μεγάλη έμφαση στα πανωφόρια, τα fake furs αλλά και τα αυστηρά παλτό. Η μόδα επιτάσσει, όμως, αυτή τη σεζόν και καθημερινά κομμάτια, όπως πουκάμισα και τοπς with a twist, όπως αυτά που θα βρείτε στο κατάστημα Zilly, αλλά και ενδιαφέροντα αξεσουάρ και παπούτσια από την Isabel Marant.

8

Μπορείτε να γίνετε κι εσείς ένα fashion icon

Επόμενος σταθμός στην αναζήτηση των πιο στιλάτων outfits το κατάστημα Sotris, στον πρώτο όροφο του Golden Hall. Πενήντα χρόνια στην ελληνική αγορά τα καταστήματα Sotris έχουν φέρει στη χώρα μας όλους τους μεγάλους σχεδιαστές και εδώ και τέσσερα χρόνια τα Topshop του Λονδίνου, τα οποία θα βρείτε φυσικά στο Golden Hall.

9

Όλα τα fashion icons προτιμούν τα Topshop για το νεανικό και μοντέρνο design σε προσιτές τιμές. Στο Sotris στο Golden Hall «ερωτευτήκαμε» αυτό το bomber jacket από το Topshop το οποίο μπορεί να συνδυαστεί με μποτάκια και ψηλοτάκουνα για να σας χαρίσει το απόλυτο casual σικ στιλ.

10

Sotris (Email:info@sotris.gr)

Ψάξτε για διαχρονικά σύνολα με μοντέρνες πινελιές

Επειδή οι διαχρονικές τάσεις δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα, αξίζει να βάλετε στην ντουλάπα σας κλασικά κομμάτια με μοντέρνες πινελιές που θα σας κάνουν να «μαγνητίσετε». Στο κατάστημα Miko στο Golden Hall θα βρείτε μοναδικά σύνολα που αναδεικνύουν τη γυναικεία θηλυκότητα.

11

Miko (Τηλ: 210 6822297)

Στις παρακάτω φωτογραφίες μπορείτε να δείτε τις δικές μας «ανακαλύψεις» στο Miko: Ένα μαύρο φόρεμα Cacharel, μαύρες γόβες και μια υπέροχη ζακέτα.

12

Miko

13

Miko στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Μην ξεχάσετε τα εσώρουχα!

Αφού, λοιπόν, βρείτε τα τέλεια σύνολα και κοσμήματα, αξίζει να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να αποκτήσετε τα εσώρουχα με την κορυφαία ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό που θα σας βοηθήσουν να γοητεύσετε και κυρίως, θα σας κάνουν να αισθανθείτε υπέροχα με τον εαυτό σας. Στο κατάστημα Palmers στο ισόγειο του Golden Hall θα βρείτε γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα, καλσόν, κορμάκια και πολλά επιλεγμένα προϊόντα των γνωστών οίκων του εξωτερικού.

Για μια σέξι βραδιά μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα μοναδικά εσώρουχα της Bracli, τα οποία αποτελούν σημείο αναφοράς στο χώρο της μόδας! Το κόκκινο Bracli Ebony Night Red βρίσκεται ήδη στη δική μας συρταριέρα. The Original Pearl Thong!

14

Palmers (Τηλ: 210 6841119)

Στα Palmers στο Golden Hall θα βρείτε και μια μεγάλη και εντυπωσιακή συλλογή από άνετα και αισθησιακά νυχτικά. Τι θα λέγατε για το παρακάτω μαύρο νυχτικό της ιταλικής εταιρείας Ritratti και τα ξεχωριστά εσώρουχα της La Perla; Η παραδοσιακή Ιταλική σχεδίαση μαζί με τις πρωτοπόρες καινοτομικές πινελιές, καθιστούν τη La Perla κορυφαίο brand παγκοσμίως.

15

Palmers

Επειδή η μόδα είναι αγάπη και το στιλ μας βοηθάει να ξεχωρίσουμε και να εκφραστούμε, αξίζει να μένουμε up to date με τις πιο fashion εξελίξεις και να ανανεώνουμε -όσο μπορούμε- τη γκαρνταρόμπα μας κάθε σεζόν.

16

Palmers στο ισόγειο του Golden Hall

Μια βόλτα στο Golden Hall στο Μαρούσι προσφέρει κάθε φορά μια μοναδική εμπειρία shopping, χαλάρωσης και απόλαυσης. Τα καφέ και τα εστιατόρια του εμπορικού κέντρου μένουν, άλλωστε, ανοιχτά μέχρι το βράδυ αλλά και τις Κυριακές από τις 12 έως και τις 8 το βράδυ για κυριακάτικο καφέ με παρέα, brunch με φίλους, μεσημεριανό με όλη την οικογένεια... Και με το parking δωρεάν!

17

Για παράδειγμα, στο Flocafe Espresso Room θα βρείτε απίστευτα νόστιμες και healthy επιλογές, όπως Quinoa Salad, ομελέτα με ασπράδια και Cappuccino Vegan!

18

Και… ποιος είπε ότι το brunch είναι ένοχη απόλαυση; Πριν ή και μετά τα ψώνια σας δοκιμάστε (όπως κάνουμε κι εμείς) αυγά Benedict με prosciutto ή Pancakes με φρούτα του δάσους, αρωματική κρέμα βανίλια και σιρόπι σφένδαμου! Είναι πραγματικά… σκέτη απόλαυση!

19

Απολαυστικό Brunch στo Flocafe Espresso Room στον 1ο όροφο του Golden Hall