Δεν θα πιστέψεις ποιο είναι το χρώμα που εκτόπισε το ροζ στο Pinterest!

Δεν θα πιστέψεις ποιο είναι το χρώμα που εκτόπισε το ροζ στο Pinterest!

Καιρός να ξανακοιτάξουμε βαθιά, μέσα στην ντουλάπα μας, ίσως έχουμε ρούχα αυτής της απόχρωσης.

f30a06422e8e6dc515cffe8ca9536612
svfv
Untitled
sdvfvfa

Mε την άνοιξη «προ των Πυλών» -λέμε τώρα- νιώθουμε από τώρα την γκαρνταρόμπα μας να ανθίζει! Τα παστέλ μας κλείνουν δειλά δειλά το μάτι και εκεί που περιμέναμε να είναι πιο hot από ποτέ το ροζ (dusty, pale και άλλες λιγότερο γνωστές αποχρώσεις), το Pinterest έχει άλλη γνώμη και μας κάνει να στρέψουμε το κεφάλι μας αλλού... προς την πλευρά του ήλιου συγκεκριμένα.

Με βάση τις «μηχανές ψαξίματος» και στατιστικών του Pinterest το 59% των εικόνων που μπαίνουν σε boards και γίνονται pin στην ιντερνετική πλατφόρμα, αποτυπώνουν το πορτοκαλί χρώμα. Πράγμα που δείχνει πως σαφώς και η μόδα της επόμενης σεζόν θα κινηθεί προς αυτή την –πολύ χαρωπή, ομολογουμένως- κατεύθυνση.

Μπορεί, σύμφωνα με το Pantone, το χρώμα του 2017 να είναι το greenery (το πράσινο του Κermit από το Muppet Show), αλλά όπως φαίνεται αυτό που θα κυριαρχήσει στην γκαρνταρόμπα μας είναι το παιχνιδιάρικο πορτοκαλί.

Ταιριάζει εξαιρετικά με denim, βαθύ μπλε, κίτρινο αλλά και λευκό, ενώ για τις πιο τολμηρές που θέλουν να κάνουν color block, μπορούν να συνδυάσουν τα πορτοκαλί τους κομμάτια με κόκκινο, πράσινο και μοβ. Η μόδα φέτος θα βγάλει στην επιφάνεια την funky πλευρά σου, αυτός μας δείχνει το Pinterest και δεν έχουμε λόγο να μην το πιστέψουμε.