Ποιο είναι το νέο micro-trend που έχει ξετρελάνει τις fashion bloggers;

Ποιο είναι το νέο micro-trend που έχει ξετρελάνει τις fashion bloggers;

Και μπορείς να το υιοθετήσεις και εσύ εύκολα, ανέξοδα και απλά.

this new trend will elevate any outfit 2105699.600x0c
White Shirt Black Bow Leather Skirt Trench Coat Forever 21 Madrid Outfit Street Style Collage Vintage 17 790x1185
image

Το ότι οι μπλούζες με φιόγκο (aka bow blouses) συνεχίζουν να είναι πολύ ισχυρή τάση και το 2017 είναι γεγονός. Το έχουμε γράψει, το έχουμε αναλύσει και είναι μάλιστα και ένα από τα αγαπημένα μας, ρομαντικά και ταυτόχρονα σοφιστικέ, trends που έχουμε «κρατήσει» από το 2016. Το νέο όμως είναι πως οι φιόγκοι «επεκτείνονται» και δεν τοποθετούνται πλέον μόνο στον λαιμό του top μας αλλά σε όποιο σημείο του ρούχου σου μπορείς να φανταστείς.

Έχεις την δυνατότητα, αν θες να δώσεις ένα twist στο σύνολό σου, να πάρεις λεπτές, υφασμάτινες κορδέλες και να τις δέσεις-φιόγκο γύρω από τα μανίκια του πουκαμίσου σου, στο θυλάκι της ζώνης του παντελονιού σου, ακόμα και στην τσάντα σου.

Το να φορέσεις τον φιόγκο ως παπιγιόν πάνω από το πουκάμισό σου, μπορεί να είναι ο προφανής τρόπος για να ακολουθήσεις το trend, αλλά δεν παύει να είναι και ο πιο κομψός και ο λιγότερο εκκεντρικός. Μπορεί να μην δηλώνουμε πιστές fans σε οποιαδήποτε ρομαντική αναφορά βλέπουμε στον κόσμο της μόδας, αλλά αυτή η micro-τάση μας έχει κλέψει την καρδιά, είναι γεγονός!