Τα πιο στιλάτα all time classic jean κομμάτια και πού θα τα βρείτε

Γωγώ Φούντα
Τα πιο στιλάτα all time classic jean κομμάτια και πού θα τα βρείτε

O καθένας έχει το γούστο του και το στιλ του. Το ξέρουμε όλες μας πολύ καλά αυτό… Όμως όταν έχουμε να κάνουμε με τη μόδα, υπάρχουν ορισμένα κομμάτια τα οποία θεωρούνται πλέον all time classic για εμάς τις σύγχρονες γυναίκες και αξίζουν αναμφισβήτητα μια θέση στην ντουλάπα μας.

Όπως κάθε νέα σεζόν, έτσι και φέτος, αποφασίσαμε να κάνουμε την καθιερωμένη εξόρμησή μας στα μαγαζιά για να εντοπίσουμε τα «all time classic» ρούχα και αξεσουάρ που θέλουμε να αποκτήσουμε το 2017. Το Golden Hall στο Μαρούσι ήταν ο καλύτερος προορισμός για να απολαύσουμε τα ψώνια μας, να βρούμε τα items που θέλαμε και φυσικά να ξεδώσουμε λίγο, να διασκεδάσουμε. Φυσικά, όταν αναφερόμαστε στα «all time classic» ρούχα μας, ο συνειρμός είναι αυτόματος καθώς εννοούμε πριν και πάνω από όλα τα πάντα αγαπημένα μας… τζιν!

Ο ορισμός του «all time classic»

Τζιν παντελόνια, γυαλιά και σακίδια πλάτης. Αυτά είναι για εμάς τα κλασικά κομμάτια που κάθε γυναίκα που σέβεται το εαυτό της πρέπει να αποκτήσει διότι, ανεξάρτητα από το στιλ και την ηλικία της, θα την εξυπηρετήσουν από το πρωί έως το βράδυ: Στη δουλειά, τη βόλτα, τη σχολή, στο φιλικό ή/και το επαγγελματικό ραντεβού. Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τα ρούχα και τα αξεσουάρ με τα οποία θα τα συνδυάσει και τον τρόπο που θα τα φορέσει.

Ας δούμε, λοιπόν, τα basic ρούχα που δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας.

jiijuiou

Τζιν πάντα και παντού

Μπορεί η ιστορία του τζιν να ξεκίνησε στην Αμερική, ωστόσο, το ύφασμα αυτό κατάφερε να αγαπηθεί από εκατομμύρια ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο και να διαγράψει μια λαμπρή πορεία έως και σήμερα. Άνετο, ανθεκτικό, κολακευτικό και πάντα μοντέρνο, το τζιν έχει και θα έχει πάντα μια θέση στην καρδιά μας. Τα βασικά είδη των τζιν παντελονιών είναι τα skinny, τα straight-leg, τα cropped, τα boot cut (που ανοίγουν λίγο στο κάτω μέρος) και τα ψηλόμεσα και χαμηλόμεσα τζιν. Ωστόσο, φέτος η μόδα επιβάλλει -μεταξύ άλλων- τζιν πουκάμισα, φούστες και τζάκετ.

Στο Diesel Store στο Golden Hall ανακαλύψαμε τις νέες collections για την Άνοιξη και το Καλοκαίρι του 2017 και εντοπίσαμε ανδρικά και γυναικεία τζιν με μοναδικές handmade επεξεργασίες καθώς και τη μοναδική σειρά Joggjeans.

hiuihuih copy

Diesel στο Golden Hall, Τηλ: 210 6837711

Υπάρχουν πολλές σέξι προτάσεις για glamorous εξόδους καθώς και ολοκαίνουριες συλλογές σε παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ. Για το τέλειο look, μπορείτε να επιλέξετε υπέροχα τζάκετ, ρολόγια, αλλά και τα γυαλιά ηλίου της Diesel.

hjwgujyhguy

Diesel, στο ισόγειο του Golden Hall

Επόμενος σταθμός στην αναζήτηση των τέλειων τζιν, το κατάστημα της Replay στο Golden Hall. Με κύρια χαρακτηριστικά την πρωτοτυπία, την αυθεντικότητα, το πρωτοποριακό ιταλικό design, η εικόνα του Replay Store αποτελεί έναν αριστοτεχνικό συνδυασμό ετερόκλιτων στοιχείων.

jkbhjk

Replay, Τηλ: 210 6852277

Το προσωπικό του καταστήματος μας βοήθησε να γνωρίσουμε τον πιο αυθεντικό χαρακτήρα της smart casual ένδυσης. Εμείς ενθουσιασθήκαμε με το νέο Hyperfree της Replay, ένα τζιν παντελόνι που προσφέρει μεγάλη αίσθηση ελευθερίας στην κίνηση, το Touch που χαρίζει μια μοναδική αίσθηση και το Hyperskin, ένα επαναστατικό προϊόν, ένα μοναδικό τζιν με το οποίο μπορείς να κάνεις μέχρι και... γυμναστική χωρίς να ξεχειλώσει!

sda

Replay

Συνεχίσαμε τη βόλτα μας στο Golden Hall και επισκεφτήκαμε το κατάστημα Lee Wrangler. Ναι, «we love denim» και το δείχνουμε, με σαλοπέτα της Lee και limited editionT-shirt της Wrangler. Αλήθεια, ήξερες ότι οι πρώτες σαλοπέτες που κυκλοφόρησαν στον κόσμο είχαν την υπογραφή της Lee;

q

Lee Wrangler, στο ισόγειο του Golden Hall

Τα δύο iconic brands που έχουν στην κυριολεξία γράψει την ιστορία του denim -το καθένα για ξεχωριστούς λόγους- συναντιούνται στα Lee & Wrangler Stores, τον προορισμό για εμάς που βλέπουμε τα τζιν σαν τρόπο ζωής.

2qw

Lee Wrangler, Τηλ: 210 6814705

Υπέροχα τζιν παντελόνια, φούστες, πουκάμισα και τσάντες βρήκαμε, όμως και στη Guess. Το νέο κατάστημα στο Golden Hall μας δίνει πραγματικά τη δυνατότητα να γνωρίσουμε το μοναδικό στιλ της Guess μέσα από τη μεγάλη ποικιλία επιλογών που παρουσιάζει η μάρκα.

ascdasxc copy

Guess, Τηλ: 210 6850026

Η γυναικεία συλλογή της Guess Jeans περιλαμβάνει καθημερινά και πιο επίσημα ρούχα καθώς και μία μεγάλη συλλογή σε jeans wear. Πάντως, τα τζιν προϊόντα που απεικονίζονται στην παραπάνω φωτογραφία κέρδισαν την προσοχή μας: Πρόκειται για ένα σακίδιο πλάτης με δερμάτινα λουριά, μια φούστα με μπροστινά, μεταλλικά κουμπιά, ένα μαλακό, stretch πουκάμισο, ένα Rise Skinny τζιν με φερμουάρ στο τελείωμα και ένα Crop Culotte παντελόνι.

cacas

Guess, Τηλ: 210 6850026

Σειρά είχε το κατάστημα της Calvin Klein, μία από τις κορυφαίες εταιρείες μόδας στον κόσμο, η οποία διατηρεί διαχρονικά μια ηγετική θέση στο σχεδιασμό εσωρούχων.

csqw

Calvin Klein Jeans, Τηλ: 210 6891709

Εκεί βρήκαμε τις ανδρικές και γυναικείες συλλογές Calvin Klein Jeans, CK και CK One, καθώς και τις μοναδικές συλλογές αξεσουάρ που αναδεικνύουν την urban, περιπετειώδη πλευρά μας.

qwd copy

Calvin Klein στο ισόγειο του Golden Hall

Χωρίς τα γυαλιά μου δεν πάω πουθενά!

Το «all time classic» item που λαμβάνει τη δεύτερη θέση στη δική μας must-have λίστα είναι τα γυαλιά. Γιατί; Διότι πολύ απλά προστατεύουν τα μάτια μας από την ηλιακή ακτινοβολία, αναβαθμίζουν τις εμφανίσεις μας και μας δίνουν στιλ. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να πάμε μακριά για να βρούμε τα πιο όμορφα γυαλιά της σεζόν.

Στο Golden Hall υπάρχει το Grand Optical και εκεί βρήκαμε γυαλιά ηλίου όλων των οίκων μόδας, πάντα με ανανεωμένες συλλογές που ακολουθούν τις νέες τάσεις της μόδας καθώς και ολοκληρωμένες λύσεις για την όραση, στην καλύτερη τιμή της αγοράς.

aZXA

Grand Optical, Τηλ: 210 6836826

Στο κατάστημα Grand Optical δοκιμάσαμε ένα συλλεκτικό ζευγάρι γυαλιών Dior με σκελετό από δέρμα καθώς και γυαλιά από τις νέες συλλογές των Marc Jacobs, Emporio Armani και Ray Ban. Πάντως, προτού αγοράσετε το νέο σας ζευγάρι, αξίζει να θυμάστε ότι φέτος είναι στη μόδα τα στρογγυλά γυαλιά που ωστόσο έχουν… γωνίες!

iuqwuiqwyi

Grand Optical στο Golden Hall

Στιλάτα backpacks

Άλλη μια αγορά που θα αποδειχθεί απαραίτητη για εσάς καθόλη τη διάρκεια του έτους είναι εκείνη της τσάντας πλάτης. Επιλέξτε ένα στιλάτο backpack (ή και δύο αν θέλετε να αλλάζετε συχνά) και να είστε σίγουρες πως δεν θα απογοητευτείτε. Εμείς τα δοκιμάσαμε από το πρωί ως το βράδυ, όπως τα φορέσαμε και στην πρόσφατη βόλτα μας στο Golden Hall (ναι, τρεις από τις τέσσερις φορούσαμε backpack. Είναι τυχαίο;).

xaqxqa

Starbucks, Τηλ: 210 6822311

Αφού «εξοπλιστήκαμε» για τη νέα σεζόν με τα αγαπημένα μας τζιν, γυαλιά και σακίδια, πήραμε και τον καφέ μας από τα Starbucks.

Coffee lovers για πάντα

Ο καφές για εμάς δεν είναι εθισμός αλλά αγάπη -πραγματική και μεγάλη- την οποία και αποδεικνύουμε εμπράκτως σε καθημερινό επίπεδο με τα «ραντεβού» μας στα Starbucks.

fhuiwehyuig

Starbucks, στο ισόγειο του Golden Hall

Και μπορεί στο θέμα της μόδας να συμφωνούμε, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι η καθεμιά έχεις τις προτιμήσεις της στα ροφήματα και στον καφέ γι’ αυτό και συνήθως κάνουμε διαφορετικές επιλογές.

Στα καταστήματα Starbucks, όμως, βρίσκουμε πάντα ανεξάντλητες επιλογές καφέδων με βάση τον espresso, ενώ οι εκπαιδευμένοι barista μας δίνουν τις συμβουλές τους για το πώς θα ανακαλύψουμε το τέλειο ρόφημα που ταιριάζει στα δικά μας γευστικά χαρακτηριστικά.

fweiohyiweufuiwe

Τι πήραμε αυτή τη φορά; Caramel Macchiato με άρωμα βανίλιας, φρέσκο ατμισμένο γάλα, δόσεις espresso που «λερώνουν» το αφρόγαλα και τελείωμα καραμέλας βουτύρου για εμένα, Ristretto Bianco το οποίο περιέχει διπλή ενισχυμένη δόση καφέ με φρέσκο ατμισμένο γάλα και τελείωμα latte art, για τη Μίκα. Επιλέξαμε, επίσης, Latte -πρόκειται για espresso με φρέσκο, ατμισμένο γάλα και τελείωμα latte art (φυσικά για την Κατερίνα) και για τη Σοφία Caffé Mocha, σοκολάτα με espresso με φρέσκο ατμισμένο γάλα και σαντιγί.

erwevgfws

Στην επόμενη εξόρμησή για ψώνια στο Golden Hall θέλουμε να δοκιμάσουμε το νέο ρόφημα Butterscotch Brûlée Latte από τα Starbucks, μια ευχάριστη έκπληξη με τη μοναδική γεύση του αγαπημένου Latte και μια ζεστή καραμελένια νότα!