Πώς τα ψώνια σου ανοίγουν την όρεξη για… γυμναστική!

Νικολέττα Ράλλη
Πώς τα ψώνια σου ανοίγουν την όρεξη για… γυμναστική!

Είχα γράψει και στο παρελθόν, ότι όταν θέλουμε να κάνουμε μια νέα αρχή στη ζωή μας (την προσωπική ή την επαγγελματική), που ίσως μας ζορίζει και λίγο, το παν είναι να ετοιμάζουμε το ιδανικό έδαφος για αυτό το πρώτο βήμα, που ίσως μας αλλάξει τη ζωή.

Αυτές είναι οι πιο hot τάσεις στο sporty look

Κάπως έτσι, λοιπόν, μιας και διανύουμε και περίοδο εκπτώσεων, αποφάσισα να επισκεφτώ το αγαπημένο μου εμπορικό κέντρο, το Golden Hall στο Μαρούσι, για να πάω για φαγητό στο (…σλουρπ) Wagamama, αλλά κυρίως για να δω και να σας δείξω τις πιο hot τάσεις στο sporty look, που θα σας κάνουν να θέλετε να ξεκινήσετε άμεσα γυμναστήριο και παράλληλα θα σας βοηθήσουν να είστε μέσα στη νέα εποχή του «at leisure». Ας έχουμε κι εμείς μία αφορμή για υγιές σώμα και ας είναι και τα ρούχα!

2

Adidas, στο ισόγειο του Golden Hall

Πρώτος σταθμός η Adidas!

Για όλες εσάς που αγαπάτε τον αθλητισμό και τη μόδα, η πλέον κατάλληλη επιλογή είναι η σειρά αθλητικών της Stella McCartney για την Adidas.

3

Adidas, τηλ. 210 6845930

Κολάν με λουλούδια, μποτάκια σε έντονα χρώματα, αλλά και γραμμές με πιο φουτουριστικά στοιχεία, θα σας κάνουν να είστε ντυμένες από το πρωί μέχρι το βραδύ με τα αθλητικά σας!

4

Adidas στο Golden Hall

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τον πάνω όροφο του καταστήματος, για μια ματιά (και δυο και τρεις) στα κλασικά πλέον Stan Smith και Gazelle.

Σειρά έχουν τα Freddy!

Σειρά έχουν τα Freddy τα οποία είναι γνωστά για όλους τους σωστούς λογούς! Ναι, είναι εκείνα τα κολάν (και παντελόνια πλέον) που θα κολακέψουν το κορμί σας πιο πολύ από ποτέ.

5

Freddy, τηλ. 210 6838539

Μην παραλείψετε να επισκεφτείτε και τον πάνω όροφο του καταστήματος, για μια ματιά (και δυο και τρεις) στα κλασικά πλέον Stan Smith και Gazelle.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε και το παντελόνι καμπάνα!

6

Freddy στο ισόγειο του Golden Hall

Επόμενος σταθμός, η Nike!

Η αγαπημένη εταιρεία μικρών και μεγάλων, στο ισόγειο του Golden Hall, η Nike, είναι το ιδανικό μέρος για να πάρετε δώρα για τον εαυτό σας αλλά και τον «καλό» σας!

77

Nike, τηλ. 210 6838226

T-shirt με έξυπνες στάμπες σε πολύ χαμηλές τιμές, ενώ για εσάς μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα NIKE huarache (που τα λέτε και επένδυση)!

8 copy

Nike, στο ισόγειο του Golden Hall

Φύγαμε για Runner Store!

Το κατάστημα αθλητικών που θα μπορούσα άνετα να πω ότι τα έχει όλα είναι το Runner Store! Εκεί θα βρείτε εξοπλισμό για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, παπούτσια, ρούχα, μπάρες δημητριακών για ενέργεια, καθώς και… κάτι μοναδικό!

9

Runner Store, τηλ. 210 6811770

Τι είναι αυτό; Στον πάνω όροφο του καταστήματος, μπορείτε να υποβληθείτε σε ανάλυση πέλματος, για να δείτε ποιο είναι το αθλητικό παπούτσι που ταιριάζει στο δικό σας πόδι και έτσι, να αποφύγετε τυχόν τραυματισμούς!

traumatismoi

Runner Store στο ισόγειο του Golden Hall

Τερματικός σταθμός… Wagamama!

Μια μέρα με τόσο περπάτημα στα καταστήματα του Golden Hall και κάψιμο θερμίδων δεν θα μπορούσε να μην τελειώσει σε ένα από τα εστιατόρια του τελευταίου ορόφου του εμπορικού! Οι επιλογές πολλές, αλλά η ιδανική για εμένα -και τον αδερφό μου ο οποίος ήρθε στο Golden Hall για να με βρει και να φάμε μαζί- είναι το λατρεμένο μου Wagamama!

11

Wagamama, τηλ. 210 6836844

Ναι, μπορεί να θέλετε να παραγγείλετε ό,τι υπάρχει στον κατάλογο, ωστόσο, εμείς σας προτείνουμε να δοκιμάσετε για αρχή τα πιάτα που εμείς επιλέξαμε και σας παρουσιάζουμε. Φρέσκα, υγιεινά υλικά και γεύσεις που θα σας απογειώσουν!

Αρχίσαμε με μια warm chili chicken salad. Πρόκειται για μια ζεστή σαλάτα με τρυφερό μπούτι κοτόπουλο, μπρόκολο φασόλια mangetout, καραμελωμένα κρεμμύδια και κόκκινες πιπεριές μαγειρεμένα στο wok με γλυκιά σάλτσα chili τα οποία σερβίρονται πάνω σε ολόκληρα φύλλα φρέσκου μαρουλιού. Μάλιστα, η υπέροχη αυτή σαλάτα γαρνίρεται με chilies, φρεσκοκομμένο πράσινο κρεμμυδάκι και κάσιους.

12

Wagamama στον δεύτερο όροφο του Golden Hall

Αμέσως μετά παραγγείλαμε gyoza. Τι είναι αυτά; Ντάμπλινγκ με γέμιση κοτόπουλο και λαχανικά στον ατμό και στη συνέχεια ελαφρά ψημένα στην καυτή πλάκα μέχρι να ροδίσουν λίγο.

13

Wagamama

Σειρά είχε το beef massaman curry! Είναι μοσχαράκι αργοψημένο για ώρες σε κενό αέρος και στη συνέχεια μαγειρεμένο στο wok μαζί με μία ελαφρά πικάντικη σάλτσα κάρυ, γλυκοπατάτες, μελιτζάνες και μανιτάρια. Το συγκεκριμένο πιάτο γαρνίρεται με κόλιανδρο και συνοδεύεται από ένα μπολ με ρύζι ατμού.

14

Wagamama

Και επειδή -όπως καταλάβατε- πεινούσαμε πολύ, πήραμε δύο ακόμη πιάτα, το yaki udon και το rainbow roll. Το πρώτο πιάτο είναι udon νούντλς ψημένα σε καυτή πλάκα με αυγό, κοτόπουλο, γαρίδες, ψιλοκομμένο πράσο, φύτρες φασολιών σόγιας, μανιτάρια, κόκκινες πιπεριές και ροδέλες από κέικ θαλασσινών, σβησμένα με wagamama soy sauce και γαρνιρισμένα με ανάμεικτους σπόρους σουσαμιού, πίκλες τζίντζερ και τηγανητό κρεμμύδι.

15

Wagamama

Όσον αφορά στο δεύτερο, το rainbow roll, είναι ένα πολύχρωμο ρολό uramaki με σολομό, τόνο και αβοκάντο, με lime mustard γαρνίρεται με πίκλες τζίντζερ, wasabi και σαλάτα φυκιών goma wakame.

16

Wagamama στο Golden Hall

Μην ξεχάσετε να συνοδεύσετε τα υπέροχα φαγητά που θα πάρετε με ζεστό σάκε και φροντίστε να μην νιώσετε τύψεις για τις εξτρά θερμίδες.

17

Wagamama

Καλά σας ψώνιαJ

Επικοινωνείτε μαζί μου στο Facebook, με ακολουθείτε στο Twitter και θαυμάζετε τις φανταστικές μου φωτογραφίες στον λογαριασμό μου στο Instagram!