Η PANDORA γιόρτασε την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου μαζί με τους ερωτευμένους!

Η PANDORA γιόρτασε την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου  μαζί με τους ερωτευμένους!

Η PANDORA γιόρτασε και φέτος την Ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου με μία παιχνιδιάρικη και ρομαντική συλλογή κοσμημάτων, αλλά και δώρα και εκπλήξεις για όλους τους ερωτευμένους στα καταστήματά της!

Όλοι οι άνδρες που επέλεξαν ένα μοναδικό κόσμημα PANDORA για την αγαπημένη τους από τις 11 έως τις 14 Φεβρουαρίου είχαν τη δυνατότητα να πάρουν μέρος στη μεγάλη κλήρωση για ένα μαγευτικό 3ήμερο στη Ρώμη!

Ειδικά το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου, όσοι βρέθηκαν για τις αγορές τους στα PANDORA Concept Stores στην Ερμού 37, στο The Mall και στη Γλυφάδα, δοκίμασαν γλυκές γεύσεις από το ειδικά σχεδιασμένο candy bar και είχαν την ευκαιρία να στείλουν ένα τρυφερό μήνυμα στην αγαπημένη τους.

Τα καταστήματα PANDORA επισκέφθηκαν και πολλοί επώνυμοι, όπως οι γνωστές fashion bloggers Έλενα Γαλύφα, Αννούσα Μελά και Λαβίνια Σταθάκη αλλά και δημοφιλείς ηθοποιοί, όπως ο Γιάννης Αϊβάζης, ο Αντίνοος Αλμπάνης και ο Δημήτρης Μακαλιάς, που επέλεξαν κοσμήματα PANDORA για τις αγαπημένες τους και έστειλαν το δικό τους μήνυμα αγάπης!

Φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο είχε η καρδιά, διαχρονικό σύμβολο αγάπης που αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τα νέα σχέδια της συλλογής για τον Αγ. Βαλεντίνο.

Τρυφερές καρδιές και μηνύματα αφοσίωσης σε εντυπωσιακά κοσμήματα που συνδυάζουν το πάθος και τη θηλυκότητα στη σειρά “Love Struck”. Μοναδικές δημιουργίες εκπληκτικής δεξιοτεχνίας από σμάλτο, λαμπερά κρύσταλλα και χειροποίητα Murano, σε εντυπωσιακές φούξια ή απαλές ροζ αποχρώσεις, αλλά και το εντυπωσιακό δαχτυλίδι “Foreverhearts” που αποτελείται από δύο καρδιές ενωμένες η μία με την άλλη, που συμβολίζουν την αιώνια αγάπη και αφοσίωση. Χαριτωμένοι φιόγκοι & λαμπερές κορδέλες, πρωταγωνίστησαν στα κοσμήματα της σειράςRibbons of Love, που συνδυάζονται ιδανικά μεταξύ τους δημιουργώντας statement εμφανίσεις και χαρίζοντας διαχρονική κομψότητα σ’ ένα ρομαντικό look!