H πρέσβειρα του brand Gigi Hadid γιόρτασε τη συλλογή ΤοmmyXGigi για την άνοιξη 2017 στο Άμστερνταμ

H πρέσβειρα του brand Gigi Hadid γιόρτασε τη συλλογή ΤοmmyXGigi για την άνοιξη 2017 στο Άμστερνταμ

Το Supermodel Gigi Hadid επισκέφθηκε το Άμστερνταμ στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας #TogetherTour, που γιορτάζει τη συλλογή TommyXGigi για την Άνοιξη '17 σε διάφορες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

gigi in front of the bijenkorf amsterdam

Η Gigi Hadid επισκέφθηκε το πολυκατάστημα ορόσημο της Ολλανδίας, De Bijenkorf, στο Άμστερνταμ, όπου υποδέχτηκε τοπικούς φαν και καταναλωτές παρουσιάζοντας τα αγαπημένα της κομμάτια από τη συλλογή TommyXGigi για την άνοιξη '17. Επίσης συνάντησε τοπικούς influencers στο κατάστημα Tommy Hilfiger P.C. Hooftstraat, συμπεριλαμβανομένων των Noor de Groot, Rebecca Laurey, Sophie Jorrisen, Levi Nguyen και Lizzy van der Ligt. Οι influencers μοιράστηκαν τις αγαπημένες τους στυλιστικές εμπνεύσεις μαζί με τη Gigi Hadid και διαμόρφωσαν τη συλλογή TommyXGigi για την άνοιξη '17 με το twist του Άμστερνταμ.

Η Gigi Hadid φόρεσε ένα puffer μπουφάν από τη Pre-Fall ’17 Hilfiger Collection και τζιν και ένα cropped top από τη Hilfiger Collection Άνοιξη '17

gigi in amsterdam wearing hilfiger collection

Εμπνευσμένη από το «Summer of Love», η TommyXGigi capsule συλλογή για την άνοιξη '17 προσθέτει ένα West Coast twist στην East Coast κληρονομιά του brand. Με αναφορές στον χαλαρό τρόπο ζωής της παραλίας, η συλλογή αποδίδει φόρο τιμής στην Καλιφόρνια, με κονκάρδες και patches εμπνευσμένα από ηλιόλουστη Πολιτεία. Ρίγες ράγκμπι, τζιν και χαλαρά look γιορτάζουν την ηρεμία και την ξέγνοιαστη ατμόσφαιρα της Καλιφόρνιας, ενώ τα χαρακτηριστικά χρώματα του Tommy Hilfiger, το κόκκινο, το λευκό και το μπλε συνυπάρχουν σε όλη τη συλλογή ως μια ωδή στην κληρονομιά της μάρκας. Η συλλογή TommyXGigi διαθέτει γυναικεία ενδύματα, υποδήματα και αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων ρολογιών και γυαλιά ηλίου.

gigi with rebecca laurey

Η συλλογή TommyXGigi για την άνοιξη '17 παρουσιάστηκε σε παγκόσμιο επίπεδο στις 8 Φεβρουαρίου στο δεύτερο για τον καταναλωτή TOMMYNOW fashion show στο Λος Άντζελες. Γιορτάζοντας τη συγχώνευση της μόδας με την εμπνευσμένη από τη Καλιφόρνια μουσική και τη δημιουργικότητα, το runway μετατράπηκε στο απόλυτο φεστιβάλ μόδας της Δυτικής ακτής, συμπεριλαμβανομένης της ερμηνείας από την οκτώ φορές νικήτρια βραβείου Grammy, Fergie, και το αμερικανικό δίδυμο της soul, Lion Babe. Η ζωντανή εκδήλωση ήταν ανοιχτή για περισσότερους από 3.000 επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένων των media, διασημοτήτων και των καταναλωτών.

Η Gigi Hadid με την Rebecca Laurey, η οποία φοράει ένα γκρι φούτερ με κουκούλα «Summer Lovin» από τη συλλογή TommyXGigi Άνοιξη '17 και ένα puffe μπουφάν από τη συλλογή Tommy Jeans Φθινόπωρο 2016

gigi with noor de groot

Η TommyXGigi συλλογή θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα Tommy Hilfiger από τη 1 Μαρτίου. Οι φίλοι και οι followers του brand καλούνται να συμμετάσχουν στη συζήτηση στα social media χρησιμοποιώντας το #TommyXGigi και το #TogetherTour.

Η Gigi Hadid με την Lizzy van der Light