Οι cool, backstage φωτογραφίες από το βίντεο της Rita Ora για την Τezenis

Οι cool, backstage φωτογραφίες από το βίντεο της Rita Ora για την Τezenis

... είναι ό,τι πιο stylish θα δεις σήμερα!

Η ζωή δεν ήταν πάντα εύκολη για τη Rita Ora, ωστόσο, χάρη στο ταλέντο της και τη μεγάλη της αγάπη για τη μουσική, η 26χρονη σήμερα καλλονή κατάφερε να γίνει ένα από τα πιο μεγάλα και νέα «αστέρια» της ποπ μουσικής!Το μουσικό της χάρισμα, η ομορφιά της και ο χαρακτήρας της έκαναν για μια ακόμη φορά τη Rita Ora το πρόσωπο της νέας καμπάνιας του πιο cool underwear brand -της εταιρείας Tezenis, και οι φωτογραφίες που βρήκαμε από το backstage του βίντεο για το Miami bra, απλά εντυπωσιάζουν!



Τα εσώρουχα που θέλουμε να αποκτήσουμε τώρα!

Η Rita φόρεσε τα εσώρουχα που θέλουμε εδώ και τώρα να βάλουμε στο συρτάρι μας (και φυσικά να φορέσουμε) και «αποκάλυψε» τις σέξι καμπύλες της.

dtrdtrgfsdr
1RI020A 6721 F

Όμορφη, σέξι και χαλαρή, η Rita πόζαρε με φυσικότητα στον φακό και μας έκανε να θέλουμε να τρέξουμε αμέσως γυμναστήριο (ναι, το καλοκαίρι πλησιάζει) και να αποκτήσουμε κι εμείς τα εσώρουχά της. Τι φόρεσε η iconic τραγουδίστρια στα παρασκήνια του βίντεο; Ένα δαντελένιο μπαλκονέ σουτιέν, με μπανέλα με φυσικό look ενίσχυσης κι έντονο ντεκολτέ από τη νέα συλλογή της Tezenis. Πρόκειται για ένα εσώρουχο που πραγματικά αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τις σέξι καμπύλες της, ενώ έχει νεανικό και απόλυτα on-trend style, με χαρακτηριστικό χρωματικό κοντράστ στο μισό cup!

Σε σοφιστικέ και αισθησιακή μπορντό απόχρωση, το Miami Bra by Tezenis

1RI020A 7023 F

Σε chic μπλε χρώμα, Miami Bra by Tezenis