H Κarlie Kloss μεταμορφώνεται σε Audrey Hepburn και Marilyn Μοnroe

H Κarlie Kloss μεταμορφώνεται σε Audrey Hepburn και Marilyn Μοnroe

... και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό!

Η Karlie Kloss συμμετέχει στην νέα καμπάνια των κοσμημάτων Swarovski και το αποτέλεσμα είναι περισσότερο νοσταλγικό και κινηματογραφικό από όσο περιμέναμε (και πολύ χαιρόμαστε για αυτό!) Το supermodel «μπαίνει στα παπούτσια» και στους εμβληματικούς ρόλους των Audrey Hepburn στο Breakfast at Tiffany’s (1961) και Μarilyn Monroe στο Οι Άνδρες Προτιμούν τις Ξανθές (1953) και γυρίζει δύο αντίστοιχα feelgood videos που όταν τα δεις θα σου φτιάξουν αυτομάτως τη διάθεση.
Στο πρώτο την βλέπουμε, με ένα αντίστοιχο look του iconic L.B.D. (Μικρό Μαύρο Φόρεμα) της Audrey το οποίο ήταν ουσιαστικά ένα σετ από crop top και στενή μαύρη φούστα από παγιέτες, να κοιτάει τη βιτρίνα ενός κοσμηματοπωλείου Swarovski.




Στο δεύτερο video της διαφημιστικής εκστρατείας η Karlie αναβιώνει την σκηνή όπου η Μarilyn κατεβαίνει τις κόκκινες σκάλες και χορεύει μαζί με το ανδρικό μπαλέτο. Απλά εδώ το μοντέλο δεν φοράει μία μακριά λευκή τουαλέτα, αλλά ένα 80s inspired top με έναν ώμο και μία κοντή, μαύρη φούστα.




Γέμισες και εσύ συγκίνηση και νοσταλγία βλέποντάς τα, και τώρα θέλεις να ξαναβάλεις να δεις τις αρχικές ταινίες; Μην νιώθεις μόνη! Στο ίδιο group είμαστε όλες!