Αυτά τα κοσμήματα της PANDORA δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς!

Αυτά τα κοσμήματα της PANDORA δεν θα θέλεις να τα αποχωριστείς!

Θέλεις να φοράς συνεχώς κάποιο κόσμημα, που να ταιριάζει με όλα, να λάμπει και να μαγνητίζει τα βλέμματα. Είναι λογικό. Όλες οι γυναίκες έχουν την ίδια ανάγκη, ακόμη κι εκείνες που δεν «αντέχουν» πάνω τους πολλά κοσμήματα. Οι πολλές ώρες στον υπολογιστή δεν επιτρέπουν πολύ βαριά κοσμήματα στον καρπό, όμως το βράδυ δεν μπορεί να μη θέλεις να αστράφτει κάτι στο χέρι σου, όσο κρατάς το ποτό σου!

Ανακαλύψαμε τα κοσμήματα εκείνα που ταιριάζουν σε όλες τις προσωπικότητες, από το πρωί έως το βράδυ και θα τα μοιραστούμε μαζί σου. Και επειδή η γιορτή της μητέρας έρχεται, υπάρχει η συλλογή που θα ξετρελάνει και τη μαμά σου!

Ο λόγος για τα υλικά υψηλής ποιότητας, τις εκθαμβωτικές πέτρες, το σμάλτο και το χειροποίητο γυαλί Murano από τη νέα συλλογή κοσμημάτων «Spring/Mother’s Day 2017» από την PANDORA, που αναδεικνύουν την ομορφιά γεωμετρικών patterns, την κομψότητα των λουλουδιών και τη χαρά της ζωής!

Τι ξεχωρίσαμε

Τώρα, κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει το προσωπικό της στυλ, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο τα κομψά βραχιόλια και δαχτυλίδια της σειράς «Hearts of PANDORA». Σμάλτο σε έντονες αποχρώσεις εμπνευσμένες από τη χρωματική παλέτα της άνοιξης αλλά και λαμπερές πέτρες, τοποθετούνται με το χέρι σε κάθε κόσμημα. Ρομαντικές cut-out καρδιές συμπληρώνουν τα σχέδια, δημιουργώντας μια trendy, θηλυκή εμφάνιση.

wewuhufhe

Χαριτωμένες μαργαρίτες από μασίφ ασήμι 925ο, ιριδίζουσες αποχρώσεις και φλόραλ patterns, κυριαρχούν στα κοσμήματα της σειράς «Dazzling Daisies», προσθέτοντας φρέσκιες, παιχνιδιάρικες πινελιές σε κάθε outfit! Συνδυασμένα με εντυπωσιακά κοσμήματα σε ροζ-χρυσές αποχρώσεις, με μοντέρνα σχέδια και vintage χειροποίητες λεπτομέρειες αναδεικνύουν την τάση Metallics, μία από τις κυρίαρχες της σεζόν.

weygtdweydv

Ένα δωράκι για τη μανούλα!

Η άνοιξη φέρνει μαζί της και τη Γιορτή της Μητέρας, στις 14 Μαΐου. Γι’ αυτή τη ξεχωριστή ημέρα, η δημιουργική ομάδα της PANDORA προτείνει μοναδικά, συμβολικά σχέδια σε υπέροχες αποχρώσεις, που γιορτάζουν τους ισχυρούς οικογενειακούς δεσμούς και τα τρυφερά συναισθήματα!

erfef

Η πρόταση της συντάκτριας:

Απλό και διακριτικό, στο χρώμα του μπλε της θάλασσας που μας έχει λείψει. Κομψό και φινετσάτο, για όλες τις ώρες της ημέρας. Σούπερ επιλογή (ναι, υπάρχει και σε άλλα χρώματα, για να φοράς και πολλά μαζί, εάν θέλεις)!

tytydrt

Η αγάπη, η φροντίδα και η προσοχή στη λεπτομέρεια, αποτυπώνεται σε κάθε μοναδικό, χειροποίητο κόσμημα PANDORA από την αρχή της δημιουργίας του μέχρι το τέλος, συνδυάζοντας τη σύγχρονη αισθητική με την εκπληκτική δεξιοτεχνία. Κάθε γυναίκα μπορεί να εκφράσει τη μοναδικότητα και το προσωπικό της στυλ, συνδυάζοντας με τον δικό της τρόπο τα εντυπωσιακά σύμβολα, βραχιόλια, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια και κολιέ των συλλογών της PANDORA.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να επισκεφθείς το http://www.pandora.net/el-gr και τη σελίδα PΑΝDORA Greece στο Facebook ή για τις online αγορές σας το www.pandorashop.gr.