Bloomer Love: Τα sneakers που θα απογειώσουν το sporty chic style σου!

Ερμιόνη Σαρρή
Bloomer Love: Τα sneakers που θα απογειώσουν το sporty chic style σου!

Η άνοιξη ήρθε και σε βρήκε να αναζητάς τα πιο fashionable παπούτσια, ρούχα και αξεσουάρ, που θα απογειώσουν αυτήν τη σεζόν το sporty chic style σου.

Δεν χρειάζεται άγχος, απλά φρόντισε να βάλεις φέτος στην ντουλάπα σου το πιο στυλάτο item της σεζόν: Τα αγαπημένα σου λευκά sneakers!

Εμείς κάναμε μια έρευνα αγοράς και ανακαλύψαμε την υπέροχη Τsakiris Mallas «Bloomer Love» sneakers collection, η οποία θα αναβαθμίσει το sporty chic style μας. Η μόδα επιτάσσει φέτος metallic και glitter λεπτομέρειες, πανέμορφα pom-poms και εντυπωσιακά floral σχέδια, και τα Bloomer Love low-tops ή flatforms είναι ιδανικά για απολύτως fashionable all-day ανοιξιάτικες εμφανίσεις! Δώσε φρέσκο αέρα στα casual σύνολά σου με jeans ή συνδύασέ τα με fancy φούστες και fishnets για θηλυκό στυλ με girly cool vibes!

Το νέο σέξι αποπνέει τον παιχνιδιάρικο Bloomer Love αέρα!

Αν φέτος την άνοιξη θέλεις να αποκτήσεις έναν σέξι και παιχνιδιάρικο Bloomer Love αέρα, τότε βάλε τα sneakers σου. Δοκίμασε τα νέα σχέδια της συλλογής «Bloomer Love» του Τsakiris Mallas και, φυσικά, κάνε αναρίθμητους συνδυασμούς με τα καινούρια αγαπημένα σου παπούτσια! Μπορείς να τα φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ - στη δουλειά, τη χαλαρή βόλτα και τη βραδινή έξοδο - όπως οι αγαπημένες σου celebrities!

floral aura

Floral αύρα στο άκρως trendy metallic street style

Η μόδα επιτάσσει αυτήν τη σεζόν και το trendy metallic street style. Για να πετύχεις άψογα αυτό το look και να βάλεις και μια ρομαντική πινελιά στο style σου, μπορείς να συνδυάσεις τα ρούχα σου με ένα ζευγάρι sneakers με floral λεπτομέρειες από τη νέα συλλογή του Τsakiris Mallas.

bloomer love kisses

Bloomer Love kisses απογειώνουν το total denim look!

Αν λατρεύεις το total denim look και θες να το απογειώσεις, μπορείς να είσαι all-day fashionable, συνδυάζοντας τα sneakers σου με τα αγαπημένα σου jeans.

heart yout style

Heart your style με ένα ρομαντικό sneaker Bloomer Love!

Αν είσαι ρομαντική, θα λατρέψεις τα αγαπημένα λευκά sneakers με τις καρδούλες! Ένα girly σχέδιο για ιδιαίτερες, ανοιξιάτικες εμφανίσεις, που θα βρεις μόνο στην Τsakiris Mallas «Bloomer Love» sneakers collection!

bloomer love

Ένα ζευγάρι Bloomer Love pom-pom sneakers είναι το μόνο που χρειάζεσαι για να κάνεις τη διαφορά!

Με τα Bloomer Love pom-pom sneakers μπορείς να κάνεις ξεχωριστές εμφανίσεις και να εντυπωσιάσεις με το όμορφο, ρομαντικό και cool ανοιξιάτικο look σου.

Αν θέλεις, μπορείς να συνδυάσεις τα sneakers σου με fancy φούστες και fishnets για θηλυκό style με girly cool vibes!