Μαμά σ’ αγαπώ: Δώρα και ιδέες για τη γυναίκα της ζωής μας!

Μαμά σ’ αγαπώ: Δώρα και ιδέες για τη γυναίκα της ζωής μας!

Βρίσκεται μαζί σου στις χαρές και τις λύπες σου, ανησυχεί για εσένα και θέλει να σε φροντίζει, παρά το γεγονός ότι κοντεύεις τα 30! Είναι ο άνθρωπος που θα έδινε και τη ζωή του για εσένα και ταυτόχρονα το άτομο εκείνο χάρη στο οποίο ήρθες σε αυτόν τον κόσμο. Αυτή είναι η μαμά σου!

Τι κι αν έχεις μεγαλώσει; Τη χρειάζεσαι και την έχεις ανάγκη για να σου λύσει ακόμη και τις πιο μικρές απορίες. Ναι, η μαμά σου είναι πάντα εκεί για εσένα και κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για να είσαι καλά και ευτυχισμένη. Τι θα έλεγες, λοιπόν, να της κάνεις αυτόν τον μήνα μια μεγάλη αγκαλιά και ένα όμορφο δώρο για να της δείξεις πόσο πολύ την εκτιμάς; Άλλωστε, δεν χρειάζεσαι αφορμές για να τις δείξεις την αγάπη σου!

Μάνα είναι μόνο μία!

Αφορμή για να γράψουμε για τις μαμάδες μας στάθηκε μία βόλτα μας στο Golden Hall, εκεί όπου ανακαλύψαμε απίθανα δώρα για τη γυναίκα της ζωής μας!

Ενώ βρισκόμασταν στο κατάστημα Anna-Maria Mazaraki, με τις μοναδικές δημιουργίες που δεν αφήνουν καμία μας ασυγκίνητη, το μάτι της Σοφίας έπεσε πάνω σε ένα παντατίφ. Ενθουσιάστηκε! Της θύμισε ένα δώρο με ζιργκόν που της είχε κάνει παλιά η μητέρα της. Αυτή ήταν, λοιπόν, η στιγμή που αποφασίσαμε ότι θέλαμε να κάνουμε μερικά δωράκια στις μανούλες μας, οι οποίες μας ανέχονται, μας αγαπούν και μας προσέχουν όλα αυτά τα χρόνια!

mazaraki

Άννα-Μαρία Μαζαράκη, τηλ. 210 6837894

«Ονειρεύομαι τη μέρα που θα φτάσω να φορέσω κι εγώ ένα παντατίφ στο λαιμό που θα γράφει “Μάνα μόνο μία”… Μέχρι τότε, ήρθε η δική μου σειρά να το κάνω δώρο στη μοναδική μαμά μου», μας είπε. Η αλήθεια είναι ότι όλες μας ξετρελαθήκαμε με το κολιέ που «ανακάλυψε» η Σοφία. Ήταν από μέταλλο, επιχρυσωμένο σε ροζ χρώμα και έγραφε: «Mana mono mia». Είχε, μάλιστα, πάνω του και ένα ματάκι με λευκό σμάλτο και λευκά ζιργκόν!

Στο κατάστημα Anna-Maria Mazaraki βρήκαμε και ένα ακόμη ξεχωριστό κολιέ που έγραφε «mama» με λευκά ζιργκόν. Όλα ήταν χαριτωμένα, λαμπερά και πάνε με όλα! Μάντεψε ποιο διάλεξε!

Αξίζει να σου πούμε ότι η Άννα Μαρία Μαζαράκη ξεκίνησε να σχεδιάζει κοσμήματα το 1995 για τις φίλες της, για όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να ανανεώνουν το στυλ τους συνέχεια. Απόλαυση, χαρά, μόδα, χρώματα, σχέδια, στυλ και χαμόγελο. Αυτό σημαίνει για εκείνη το κόσμημα. Η Πένυ, η Bίκη, η Τζορτζίνα, η Κωνσταντίνα, και η Γιώτα ανυπομονούν να σε γνωρίσουν και να σου φτιάξουν το κέφι στο κατάστημα του Golden Hall!

mazzzzz

Άννα-Μαρία Μαζαράκη, στο ισόγειο του Golden Hall

Ένα ανοιξιάτικο μαντό και κομψά παπούτσια

Μια ακόμη ιδέα για ένα καλό και διαχρονικό δώρο για την αγαπημένη μας μαμά είναι ένα όμορφο ανοιξιάτικο μαντό σε ένα κλασικό χρώμα, λευκό ή μαύρο. Η μαμά σου θα μπορεί να το συνδυάσει με όλα της τα ρούχα και θα της υπενθυμίζει διαρκώς πόσο τη σκέφτεσαι! Αν δεν είσαι σίγουρη, επίλεξε τον σίγουρο δρόμο. Ποιος είναι αυτός; Ένα ζευγάρι κομψά παπούτσια!

benettyonnnn

Benetton, τηλ. 210 6896485

Εμείς, πάντως, βρήκαμε και δύο υπέροχα μαντό για τις μαμάδες μας, κομψά παπούτσια και πολλά ακόμη ρούχα και αξεσουάρ στο κατάστημα Benetton με τις πάντα διαχρονικές δημιουργίες του.

ghnghn

Benetton, στο Golden Hall στο Μαρούσι

Εξάλλου, ο όμιλος Benetton είναι μία από τις πιο γνωστές εταιρείες μόδας στον κόσμο, με παρουσία στις σημαντικότερες αγορές και με ένα δίκτυο περίπου 5.000 καταστημάτων. Μια υπεύθυνη εταιρεία που σχεδιάζει για το μέλλον και ζει στο παρόν -που νοιάζεται για το περιβάλλον, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και την κοινωνία που συνεχώς μεταβάλλεται- ο όμιλος Benetton έχει μια ενοποιημένη ταυτότητα που αποτελείται από το χρώμα, την αυθεντική μόδα, την ποιότητα σε προσιτές τιμές και το πάθος για δουλειά.

Τι άλλο εντοπίσαμε εμείς στο κατάστημα Benetton στο Golden Hall; Κομψά φορέματα, πουκαμίσες και παντελόνια cigarette, που είναι πάντα ασφαλείς επιλογές για τις μαμάδες μας!

Το πιο όμορφο ανοιξιάτικο δώρο

Και επειδή είμαστε κόρες… προνοητικές, αποφασίσαμε ότι αξίζει να δούμε και μερικά δώρα για να εμπλουτίσουμε την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα των μαμάδων μας. Άλλωστε, η Άνοιξη είναι ήδη εδώ!

camperrrrr

Camper, τηλ. 210 6890903

Και μπαίνοντας στο κατάστημα Camper νιώσαμε τα… vibes της Άνοιξης με τα παπούτσια από τη νέα κολεξιόν της εταιρείας. Και άνετα και εντυπωσιακά και όμορφα. Με λίγα λόγια, βρήκαμε ένα ακόμη υπέροχο δώρο! Άλλωστε, η Camper εμπνέεται από τις μεσογειακές αξίες και προσθέτει στα σχέδιά της το χρώμα και το χιούμορ. Για αυτό και το σύνθημά της είναι: Άνεση με Φαντασία!

camperrrrrrrrrrrr

Camper, στο ισόγειο του Golden Hall

Για να γνωρίζεις, τα Camper είναι μια σύγχρονη μάρκα υποδημάτων η οποία ξεκίνησε από το νησί της Μαγιόρκα στην Ισπανία για να κατακτήσει την Ευρώπη με τα ποιοτικά της υποδήματα. Τα Camper αναπτύσσουν κάθε συλλογή με μια δημιουργική προσέγγιση που ενθαρρύνει εφευρετικές ιδέες σχεδιασμού, επιδιώκοντας το πρωτότυπο και το αντισυμβατικό. Αυτό, σε συνάρτηση με τα κορυφαίας ποιότητας υλικά κατασκευής αλλά και τις προσιτές τιμές, έχουν καθιερώσει τα Camper στη συνείδηση των καταναλωτών, προσφέροντας άνεση, αντοχή και φινέτσα στα κάτω άκρα.

Στο κατάστημα Camper στο ισόγειο του Golden Hall θα βρεις ολοκληρωμένες συλλογές για γυναίκες, άνδρες και παιδιά και φυσικά θα έχεις τη δυνατότητα να δοκιμάσεις τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που θα σου φτιάξουν τη διάθεση (και της μαμάς σου!).

Ρολόι, κολιέ η δαχτυλίδια;

Συνεχίζοντας τη βόλτα μας στο Golden Hall, μπήκαμε στο κατάστημα Oxette και εκεί βρεθήκαμε αντιμέτωπες με ένα μεγάλο δίλημμα διότι πολύ απλά… ό,τι είδαμε μας άρεσε! Η Oxette είναι μια ελληνική εταιρεία με δυναμική στο χώρο του κοσμήματος και της ωρολογοποιίας, που δημιουργεί συλλογές, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γυναίκα!

oxetteeee

Oxette, τηλ. 210 6813118

Το ζήτημα είναι ότι με μια επίσκεψη στο κατάστημα θα βρεις σίγουρα ένα υπέροχο και ξεχωριστό δώρο για τη μητέρα σου, ειδικότερα αν λατρεύει τα κοσμήματα και τα αξεσουάρ. Τις δικές μας «καρδιές» έκλεψαν τα δαχτυλίδια, το κολιέ και το ρολόι της παρακάτω φωτογραφίας.

oxetteeeeeeee

Oxette, στο Golden Hall

Μην ξεχνάς πως η Oxette απευθύνεται σε εκείνους που αγαπούν τη διαφορετικότητα της μόδας και τη χρησιμοποιούν για να εκφράσουν την προσωπικότητά τους. Η Oxette με το εύρος της συλλογής της θα καλύψει τις καθημερινές και ιδιαίτερες εμφανίσεις της μαμάς σου με χαρακτηριστικό πάντα τρόπο!

Εσώρουχα με… υπογραφή!

Αφού, λοιπόν, βρεις τα τέλεια σύνολα και κοσμήματα, αξίζει να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να ανακαλύψεις τα εσώρουχα με την κορυφαία ποιότητα και τον κομψό σχεδιασμό που θα κάνουν τη μαμά σου να αισθανθεί υπέροχα με τον εαυτό της. Στο κατάστημα Palmers στο ισόγειο του Golden Hall θα βρεις γυναικεία και ανδρικά εσώρουχα, καλσόν, κορμάκια και πολλά επιλεγμένα προϊόντα των γνωστών οίκων του εξωτερικού!

palmerssss

Palmers, 2106841119

Στα Palmers στο Golden Hall θα εντοπίσεις και μια μεγάλη και εντυπωσιακή συλλογή από άνετα και αισθησιακά νυχτικά. Τι θα έλεγες για τα ξεχωριστά εσώρουχα της La Perla ως το απόλυτο δώρο για τη μαμά σου; Η παραδοσιακή Ιταλική σχεδίαση μαζί με τις πρωτοπόρες καινοτομικές πινελιές, καθιστούν τη La Perla κορυφαίο brand παγκοσμίως.

palmersssssss

Palmers, 210 6841119

Μην ξεχάσεις το jacket σου να πάρεις!

Η αγαπημένη φράση κάθε μαμάς («ζακέτα να πάρεις») ήρθε η ώρα να γίνει πραγματικότητα από τη λατρεμένη της κόρη. Ένα jacket είναι το απόλυτο δώρο για τη μανούλα μας την Άνοιξη.

jwhdsgdhwjgdhwgdwhygd

Love Boutique, τηλ. 210 6858470

Οι celebrities φορούν τα παραπάνω items από το πρωί μέχρι το βράδυ και μας «βομβαρδίζουν» με φωτογραφίες στο Instagram. Ένα όμορφο jacket, ένα χαλαρό αλλά στιλάτο παντελόνι και ένα ζευγάρι sneakers με διπλό πάτο, όπως αυτά που θα βρεις στο κατάστημα Love Boutique, θα βοηθήσουν τη μαμά σου να είναι άνετη και κομψή όλη μέρα!

loveboutigue

Love Boutique, στο Golden Hall

Σε κάθε περίπτωση, στο κατάστημα Love Boutique θα ανακαλύψεις αγαπημένες fashion επιλογές για outfits και ξεχωριστά αξεσουάρ! Με συλλογές που ανανεώνονται περισσότερες από τέσσερις φορές το χρόνο για να ακολουθούν τα trends της κάθε σεζόν και με ιδιαίτερες επιλογές από μια μεγάλη γκάμα εγχώριων και διεθνών brands, το κατάστημα Love Boutique υπηρετεί το όραμα της κάθε σύγχρονης φασιονίστα που θέλει να ξεχωρίζει χάρη στο στυλ και την προσωπικότητα των επιλογών της.

Το πιο άνετο και ρομαντικό outfit!

Ναι, είναι αλήθεια πως και η μαμά σου έχει ανάγκη από ένα άνετο και ρομαντικό outfit και εσύ μπορείς να τη βοηθήσεις να το αποκτήσει! Μια βόλτα στο κατάστημα Regalinas στο Golden Hall είναι αρκετή για να βρεις τα σύνολα που θα τη βοηθήσουν να ξεχωρίσει. Τι θα έλεγες για ένα άνετο, φλοράλ φόρεμα και μια γκρι ζακέτα με δαντέλα και έναν ξεχωριστό φιόγκο από πίσω; Μοναδικά ρούχα που θα τα φοράει και θα… φεύγει!

regalinassssssss

Regalinas, στον πρώτο όροφο του Golden Hall

Εξάλλου, οι συλλογές Regalinas έχουν χαρακτηριστικό ύφος που προσδίδει κομψότητα και αναδεικνύει τη θηλυκότητα. Δίνοντας έμφαση στις λεπτομέρειες και στα ιδιαίτερα σχέδια η εταιρεία δημιουργεί ρούχα που δίνουν ένα διαφορετικό στυλ. Οι συλλογές σχεδιάζονται και παράγονται στην Ελλάδα γεγονός που εξασφαλίζει την άφιξη νέων σχεδίων στο κατάστημα κάθε εβδομάδα!

ghmghmhmhg

Regalinas, τηλ. 210 6852329

Φορέματα για όλες τις ώρες!

Στο κατάστημα της Marina Rinaldi στο Golden Hall βρήκαμε όμορφα φορέματα και εντυπωσιακά κοσμήματα που μπορούν να «απογειώσουν» κάθε γυναικεία εμφάνιση.

marinaaaa

Marina Rinaldi, τηλ: 210 6896392

Διάλεξε για τη μαμά σου το κατάλληλο ρούχο και εντυπωσίασέ την με την επιλογή σου! Βάλε χρώμα στην ντουλάπα της και φτιάξε της τη διάθεση με ένα από τα μοναδικά σύνολα που θα ανακαλύψεις στη συλλογή της Marina Rinaldi! Επιπλέον, δεν θα ξέρεις ποιο κόσμημα θα την ενθουσιάσει περισσότερο! Συμβουλή μας: Πάρε κάτι που να μπορείς κι εσύ να δανείζεσαι!

mrinaldiiii

Marina Rinaldi, τηλ: 210 6896392

Άνεση όλη τη μέρα και κάτω από τα ρούχα!

Από τα συρτάρια της μαμάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν -φυσικά- τα εσώρουχα. Στο κατάστημα Triumph, θα εντοπίσεις τα κατάλληλα εσώρουχα για τη μανούλα, που μόλις τα αντικρύσει θα τα λατρέψει! Όλες οι νέες τάσεις στα εσώρουχα βρίσκονται τώρα στον πρώτο όροφο του πλέον πολυτελούς εμπορικού κέντρου της Αθήνας!

triumphhhh

Triumph, στο Golden Hall

Σλιπάκια, σουτιέν και νυχτικά σε απαλά χρώματα! Κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στα συρτάρια της για all-day comfort! Όντας ο παγκόσμιος ηγέτης στα σαγηνευτικά εσώρουχα, η Triumph στηρίζει τις γυναίκες με αυτοπεποίθηση που αναζητούν το στυλ, προσφέροντάς τους πρωτοποριακές λύσεις, σε κάθε ανάγκη, για τέλεια θηλυκή φιγούρα. Με βασικό στόχο της να ξεπερνά τις προσδοκίες, δημιουργεί ελκυστικά, μοντέρνα προϊόντα υψηλής ποιότητας σχεδιασμένα για να ταιριάζουν στη μοναδικότητα της κάθε γυναίκας!

triyumphhhhhh

Triumph, τηλ. 210 6813206

Στο κατάστημα Triumph μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε αγαπημένες σειρές Triumph, γαλλική φινέτσα Valisere αλλά και το νεανικό και παιχνιδιάρικο sloggi! Έτσι, μπορείς να ανανεωθείς κι εσύ, με εσώρουχα που ανεβάζουν τη διάθεση.

Ξεκούραση και απόλαυση στα Ben & Jerry’s!

Αφού βρήκαμε όσα ψάχναμε, κλείσαμε τη βόλτα μας με τον πιο γλυκό τρόπο: Με γλυκά και νόστιμα προϊόντα από το κατάστημα Ben & Jerry’s.

benjerrys

Ben & Jerry’s, τηλ. 210 6820455

Η ξεκούραση είναι απαραίτητη έπειτα από μια αναζήτηση δώρων. Για να γεμίσουμε, λοιπόν, με ενέργεια και να… γλυκάνουμε τους ουρανίσκους μας, κάναμε μια στάση στο κατάστημα, το οποίο φημίζεται για τα παγωτά με τις υπέροχες γεύσεις του!

hjmhj

Τι πήραμε στο Ben & Jerry’s; Καφέ, παγωτό, μια υπέροχη βάφλα, χυμό και smoothies! Κάντε μία στάση και είναι σίγουρο πως… θα γλυκαθείτε! Ο χυμός με πορτοκάλι, μήλο, αχλάδι και κανέλα μας έδωσε περισσότερη ενέργεια, η απολαυστική βάφλα ξεσήκωσε γαστριμαργικά τον ουρανίσκο μας, ενώ κι εσείς έχετε την ευκαιρία να γευτείτε τα πιο απολαυστικά παγωτά με τα τεράστια κομμάτια φρούτων, σοκολάτας, μπισκότου, καραμέλας, ξηρών καρπών, άφθονο γάλα και πλούσια κρέμα!

kremaaaaaaa

Μην ξεχάσετε την αγκαλιά!

Ό,τι κι αν επιλέξετε να πάρετε στις μητέρες σας, το σίγουρο είναι ότι θα το λατρέψουν γιατί θα προέρχεται από εσάς. Ακόμη πιο πολύ θα αγαπήσουν, όμως, τη μεγάλη αγκαλιά που θα τους κάνετε όταν τους δώσετε τη τσάντα με το δώρο σας! Να θυμάστε ότι ακόμη και κάτι μικρό είναι αρκετό για να τους φτιάξει τη μέρα. Για εμάς, μια βόλτα στο αγαπημένο μας εμπορικό, το Golden Hall, ήταν αρκετή για να μας θυμίσει ότι πρέπει να δείχνουμε την αγάπη μας στις μαμάδες με κάθε ευκαιρία!