Inner Self: Εσύ έχεις ανακαλύψει το πιο hot νέο σχέδιο bralette;

Inner Self: Εσύ έχεις ανακαλύψει το πιο hot νέο σχέδιο bralette;

Tο iconic μοντέλο Irina Shayk, Brand Ambassador της Intimissimi,Θα είναι η πρωταγωνίστρια της outdoor Spring / Summer 2017 campaign στην οποία φοράει το must have της σεζόν: το Elena bralette.

Σ232Α

Μερικές φορές τα εσώρουχα είναι τόσο όμορφα που δεν θα έπρεπε να τα κρύβεις. Underwear και fashion design ενώνoυν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν το ιδανικό «ταίρι», με τη θηλυκότητα να φλερτάρει με την κομψότητα.
Η Intimissimi επεκτείνει την γκάμα των σουτιέν της με τα νέα σχέδια “Bralette”.

ΨςΕΡ

Από τριγωνικό σουτιέν χωρίς ενίσχυση, με Ultra-light δαντέλα, χωρίς μπανέλες αλλά μέχρι και πιο περφορμαρισμένο bra top. Τρία sensual σχέδια που προτείνουν μία φίνα δαντέλα με LYCRA® fibre, μία δαντέλα που χαρακτηρίζεται από θηλυκή κομψότητα κι εκπληκτική ελαστικότητα με αποτέλεσμα να νιώθεις αφάνταστα άνετα όταν το φοράς.

ΩΔΦΔΩ

Η Intimissimi προτείνει μέσα από τις τελευταίες συλλογές της και τον ιδανικό στιλιστικό συνδυασμό: φορεμένο κάτω από ένα πουκάμισο ή tuxedo με στόχο ένα σύγχρονο look που θέλει τα lingerie items περισσότερο αξεσουάρ στυλ παρά αόρατα κομμάτια της καθημερινής γκαρνταρόμπας.