Aυτή η νέα συλλογή ρούχων της H&M έχει φέρει την άνοιξη!

Aυτή η νέα συλλογή ρούχων της H&M έχει φέρει την άνοιξη!

Η γυναικεία collection H&M αποπνέει μια εκλεπτυσμένη θηλυκότητα.

Artbuyer 1047 no logo

Η νέα ανοιξιάτικη συλλογή της Η&Μ εφτασε ήδη στα καταστήματα με πρωταγωνίστριες τα μοντέλα Taylor Hill και Frederikke Sofie ντυμένα με τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Η γυναικεία συλλογή H&M αποπνέει μια νέα θηλυκότητα. Έχει να κάνει με την ανέμελη, ανάλαφρη και ξέγνοιαστη άνοιξη. Είναι εξαιρετικά θηλυκή με μπλούζες, πουκάμισα και φορέματα μιξαρισμένα με χρηστικά κομμάτια μόδας, όπως τα chinos και τα μπουφάν τύπου safari. Παστέλ χρώματα σε αποχρώσεις του ροζ, κίτρινου, λευκού, χακί και μπεζ. Ανακαλύψτε την στα καταστήματα της H&M σε όλη την Ελλάδα.

Artbuyer 1047 no logo3

Παράλληλα, για να εμπνεύσει τις fashionista των social media, η H&M μας καλεί να υποδεχθούμε την άνοιξη με έναν ξεχωριστό διαγωνισμό στο Instagram. Επισκεφθείτε το κοντινότερό κατάστημα της H&M και μοιραστείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram το δικό σας αγαπημένο H&M κομμάτι από τη νέα ανοιξιάτικη συλλογή.

Artbuyer 1047 no logo5

Aνεβάζοντας τη δική σας φωτογραφία με hashtag #HMSpringContest μπαίνετε στην κλήρωση για 1 Δωροκάρτα αξίας 500 ευρώ. Βρες τους όρους του διαγωνισμού εδώ.