Fashion Alert: Αυτή η capsule collection του Topshop θα γίνει sold out αμέσως!

Διονυσία Καλαποθαράκου
Fashion Alert: Αυτή η capsule collection του Topshop θα γίνει sold out αμέσως!

Kαι έχει μέσα το floral deux-pieces που όλες θέλουμε να αποκτήσουμε.

 2145628 1491239200.600x0c
 2145629 1491239267.600x0c
 2146268 1491253890.600x0c

To brand Μochi μπορεί να μην το έχεις ακουστά, αλλά μόλις δει την νέα συνεργασία που κάνει με το Topshop δημιουργώντας μία capsule collection που θα διατίθεται online, θα θες να μάθεις τα πάντα για αυτό. Δημιουργήθηκε το 2013 από την Ayah Tabari, μία σχεδιάστρια από την Παλαιστίνη και τώρα έχει έδρα το Ντουμπάι.

Η φιλοσοφία πίσω από fashion house στηρίζεται στο ότι ανακαλύπτει διαφορετικές τεχνικές ύφανσης και πλεξίματος από κάθε γωνιά του πλανήτη και σε συνεργασία με ντόπιους τεχνίτες και υφαντουργούς δημιουργεί ξεχωριστά handmade κομμάτια που «εμπεριέχουν» τα ξεχωριστά στοιχεία παράδοσης κάθε τόπου και λαού. Με τις δημιουργίες Mochi μπορείς κυριολεκτικά να ταξιδέψεις σε ολόκληρο τον κόσμο και να νιώσεις και εσύ κομμάτι της πολιτιστικής κληρονομιάς χωρών όπως το Μαρόκο, η Ταϊλάνδη, η Ουγγαρία και πολλών άλλων.

Το ιδιαίτερο αυτό brand συνεργάζεται για πρώτη φορά με μία economy αλυσίδα καταστημάτων, όπως είναι το Topshop, και παρουσιάζει μία μικρή συλλογή έξι κομματιών με τίτλο «Prints by Mochi». Η collection περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, ένα υπέροχο φόρεμα με υπερβολικά ογκώδη μανίκια, ένα σετ από μία floral φούστα σε mermaid γραμμή και ένα crop top (το οποίο λατρέψαμε ήδη!) και ένα παντελόνι με cult κεντημένο τελείωμα. Αν λατρεύεις και εσύ τα bandeau ethnic crop tops μείνε συντονισμένη στο www.topshop.com για να είσαι η πρώτη που θα «βάλει στο καλάθι της» αυτή την νέα collection Mochi For Topshop!